Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Support!Zapraszamy Pomoc 24/7

mariusz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Otworzylem Support Pod względem że dużo ludzi ma porblemy ze swoimi serwerami metin2 oraz innymi problemami z Systemem Miedzy innymi:FreeBSD,Linux z tymi Systemami Spotykam Się na codzień i jeżeli szukasz pomocy i masz do mnie jakieś pytania lub propozycje związane z pracą w internecie to włąsnie dobrze trafiłeś.

Pytania możesz zadawać mi kierując sie na mój email lub w zakładce support wystarczy wypełnić ankietę.

Ja spróbuje odpowiedzieć na twoje pytania w ciągu 1 godziny jeżeli nie odpowiem to znaczy że nie jestem przy komputerze ale postaram się odpowiedzieć jak najszybciej!

Rekrutacja Do Składu

Ostatnio Zaczołem poszukiwać Członków którzy bedą chceli podjąć ze mną wpsółprace przy moim supporcie i bedą gotowi poświęcić trochę czasu na odpisywanie ludziom oraz pomoc przy ich problemach oczywiście to nie mogą być byle jacy ludzię rekrutuję tylko ludzi którzy znaja się na tym co bede robić minimalny wiek rekrutacji to ukończenie 17 lat co musi zawierać podanie!

-Imię I Nazwisko

-Miejscowość

-Data Urodzenia[Dokładna]

-Opis Co robisz Na Codzień?

-Co Robił byś Gdybyś do Nas dołaczył?

-Dlaczego Myślisz Że dał Byś rade U Nas W Supporcie?

Zgłoszenia Proszę wysyłać Pod Email [email protected]

W Teamcie Proszę napisać Rekrutacja Do Teamu Supportu!

Współpraca

Otóż ostatnio zaczołem współpracę z TeamSpeak3 Public Serwer Pod nazwą Alkatra Serwer prowadzi Swoją działalność Z Serwerem Metin2 Serwer ten rozwija się w szybkim tępie i nabiera prędkości i w taki sposób przybywa na nim coraz więcej graczy Niedługo Robię im potężnom reklamę Tego serwera Między Innymi Na Stronie ShadowsStudio oraz Jednej z Hostingowni Serwerów Dedykowanych Oraz Na kilku innych Stronach Internetowych.

Jeżeli ktoś bedzie chciał podjąć ze mną współprace proszę kierować się do supportu oraz na Numer telefonu:888206136 Telefony Komórkowe odbieram w tych samych godzinach co support .

Chcesz ze mną pogadać zapraszam na TeamSpeak3

IP:91.121.89.227

Port:9987

Serwer Passwordrd:Nie ma

x

Edytowane przez x070x

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Lol pomylka malutka

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Otwarłem / Otworzyłem to ten sam wyraz , i nie jest to błąd :] Ale dział i tak jest zły .

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Otwarłem / Otworzyłem to ten sam wyraz , i nie jest to błąd :] Ale dział i tak jest zły .

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

• Dodaj nową pozycję...