Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Czy pola Laksy znajdują się na wyspie adeptów? Jak tak to proszę pokazać screena na mapce i zaznaczyć gdzie jest Przewodnik Promer. Z góry thx.

如果你能解釋一下,你抽根煙。你想打賭,你把它翻譯谷歌翻譯?

Opublikowano

Jak chcesz dostać się na pola laksy, to idź do teleportera, który znajduję się w centrum miasta na wyspie adeptów. Zaznacz żeby przeniósł Ciebie do Twojego miasta (jak jesteś Asura to Katan, Deva-Laksy, Gaia-Horyzon). Jeżeli jesteś Deva to spoko, przenosi Ciebie do laksy, u teleportera wybierz, żeby przeniósł na "Pola Laksy" i jesteś. Natomiast jeżeli jesteś Gaia albo Asura to przenieś się do swojego miasta, następnie u teleportera wybierz Laksy i później u teleportera Pola Laksy.

Troche to zawiłe się wydaje, ale napewno znajdziesz :)

Powodzenia

Opublikowano

@Up mu chodzi chyba o cos innego ;)

Mi sie wydaje, ze ci chodzi oto od ktorego lvl'a mozna na inne miejsca sie teleportowac ( z wyspy adeptow), wiec jesli oto chodzi to na 10 czy 11 lvl jest u tego teleportera misja wykonasz ja i mozesz sie juz teleportowac ;)

Jesli chodzi o teleport na pola to jak wykonsz ta misje, to teleportujesz sie do laksy i potem znowu u tego goscia sie teleportujesz na pola laksy

Jesli pomogłem daj - ;)

Opublikowano

ej koledzy/żanki mam jeszcze 1 pytanie jak mieć 2 pety bo widze niektórych, że mają np yeti i wróżkę. Mam 16 lvl i PozP 7, pozatym jestem hodowcą.Proszeee powiedzcie. Jezcze jak mi powieci jak to dam plusa.

Opublikowano

żeby mieć 2 pety musisz być jednym z klas peciarskich (opiekun zwierząt, mag bitewny lub przywoływacz) oni posiadają skilla (umiejętność), że na określony czas mogą przyzwać 2 pety. Z tego co pamiętam to najlepiej pod tym względem ma Opiekun Zwierząt bo zanim skill sie skończy już jest załadowany (czyli może mieć bezprzerwy 2 pety)/

Jak coś to Opiekun Zwierząt jest po hodowcy więc bedziesz mógł go wybrać na wyższym lv jak będziesz

Pozdro!

Opublikowano

thx. Jeszcze 1. Jak dać + bo chce komuś dać i gdzie są yeti? Prosze o speed odp .

!@#$%^&*()POZDRO)(*&^%$#@!

Opublikowano

ok. A gdzie są wróżki i anioły i morrigany? za odp dam + lub - jak kto woli. ;) ;) ;)

Opublikowano

ostatnie pytanie w tym temacie: jak sprzedać peta??Expie go i chce sellnać ale niewiem jak za speed odp dam +

Opublikowano

sory nie ostatnie jeszcze 1 czy opłaca się sprzedać karte czerw wróżki i po ile chodzi. Wgl podajcie po ile jakie karty chodzą daje d+_+b'iki

powiedzcie ile warta pusta,ok??

Opublikowano

sory nie umiem powiesz jak??Jestem tu newbie

Opublikowano (edytowane)

Jak mozna sprzedać peta:

-poprzez dom aukcyjny

-oglosić na czacie sprzedaż peta.

-popytać graczy z klanu.

-itd.......

Ile warta karta czerwonej wróżki:

-Zależy czy jest pusta

-Najlepiej popytać na czacie

-Lub sprawdzić w domu aukcyjnym

Jak edytować post:

-Po napisaniu posta powinnien on okazać się w danym temacie.

Gdy go odnalazłeś u dołu posta powinna być opcja Edytuj

Screen dla ułatwienia:

>

ZAMYKAM.

Wszystko zostało wyjaśnione.

Jak co autorowi dałem 3 dni na odpisanie czy wszystko się zgadza.

Edytowane przez camasutra
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...