Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Badnia Krwi A Marichuana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc wczoraj zjarałem 0.5g zipy to czy za jakieś 2 tyg - miech na badaniach krwi wykryję THC?

Te badania to są te z moczem i to ci krew pobierają i sprawdzają np. hemoglobina itp. co masz wynik a z boku czy się mieścisz w normie

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

haha ten sam miałem problem :D Celibat od jarania mialem a tu pokazali m wąsa i uległem :D no wiec typek mozesz byc całkowicie spokojny ;) nie wykryje Ci nic ,bo bylem w takiej samej sytuacji ;D Miałem tylko Opad za niski -stan zapalny organizmy,chory byłem i to dlatego pewnie ;] I błagam Cie nie MARICHUANA tylko Marihuana :D Baka,skun,wąs :D

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

Jeśli będziesz miał ogólne, to nie wykryje, bo niby dlaczego, inaczej sprawa wygląda, jeśli badanie jest pod kątem obecności narkotyków.

Opublikowano

@UP

Napisał ze ma morfologie przeciez i badanie moczu,ogólne.Wiec go nie strasz testami

pod obecnosc narkotyków ;]

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

zwykle badania na krew... 40 mln polakow robi jest 3 razy w tygodni ( emeryci)

badnia na np.

cukier holesterol itp

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano (edytowane)

Na badanie obecności THC potrzeba specjalnych testów żeby coś wykryło...

Zwykłe badanie krwi nic nie wykryje ;)

Sam się kiedyś martwiłem ,ale poczytałem w google i dowiedziałem się co nieco ;)

@Lenart

A co Twoi koledzy nie jarają ,tylko jedzą marihuane ? :D Tego się nie bierze tylko pali mistrzu

Edytowane przez glinka333

Opublikowano

Mocz, ślina - tydzień/dwa 15-100zł

Krew - do pół roku ok.250zł

Mina rodzica na pozytywny wynik wszystkich narkotestów - bezcenna.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

jak byłem oddać krew z kumplem, był to poniedziałek, a oni w piątek/sobotę jarają.

te badania krwi są gruntowne, sprawdzają wszystko. W ankiecie dał że nie bierze nic jeszcze żadnego pisma nie dostał, a wydaje mi się że powinien.

Opublikowano

Nie wykryją Ci THC w zwykłym badaniu.

Musi być specjalne badanie krwi właśnie pod THC.

a w krwi się trzyma do 3 miesięcy.. w moim przypadku to juz lata.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Widze ze sami inteligenci i jaracze na tym forum sa <lol>

Jesli palisz tylko okazyjnie do 2 tygodni nic nie bedzie w organizmie.

Jesli palisz non stop codziennie / kilka razy w tygodniu to od miesiaca do 3 zostaje w organizmie THC oczywiscie jesli palisz non stop to napewno dlugo bedzie trzymac ale max 5 miesiecy to juz max .

THC nie zbiera sie w krwi (jesli tak to by wychodzilo po dniu lub dwoch ) THC zbiera sie w tluszczu w organizmie pod skora ktory sie nie spala i dlatego tak dlugo zostaje bo nie spalasz tluszczu.

Jak pozbyc sie THC ? Pijesz OCET taki jeden litr i na drugi dzien wymiotujesz i jestes chory ale test na narkotyki nic nie pokaze. (ta metoda byla sprawdzana u mnie duzo razy miedzy znajomymi i dziala zawsze)

Lzejsze opcje to wintamina B3 lub zielona herbata .

Zanim cos napiszecie to pomyslcie a w internecie nie zawsze prawde pisza.

---- Im jestes grubszy tym dluzej zostaje thc w twoim organizmie ----

Co do twojego pytania - Po 0.5 grama (co to za jaranie :D ? ) nic ci nie wyjdzie nawet po tygodniu nie martw sie .

--- Jesli sie strasznie boisz w sklepach gdzie sprzedawali dopalacze i inne jeszcze takie sa gdzie niegdzie sprzedaja plyny do detoxu organizmu pijesz na drugi dzien nie ma sladu THC ale to nie ma sensu bo na nie tez czesto testuja i konczy sie gorzej ;P

Zawsze mozesz powiedziec ze byles miedzy ludzmi na imprezie gdzie jarali w pokoju i wdychales okurat 0.5 grama moglo sie opchnac w organizmie.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Widzę że przegoniliście moją widzę o 2 epoki.

Z deczka pijany ale zaraz opiszę:

1. Najdłużej THX utrzymuje się we włosach czyli wytworach naskórka. Ja mam czasem rude włoski na brodzie - to przez palenie papierosów.

Pot i inne produkty przemiany materii zawierają też THC. Jak ktoś wpierniczy czosnek to śmierdzi - przez pot są wydalane produkty przemiany materii i inne niepotrzebne rzeczy.

2. Tłuszcz - prawda i nie. Nie chce mi się pisać wykładów o tym jak to wątroba sobie przerabia różne cuda w inne bardziej cudowne produkty.

3. Płyny do detoxu to MIT.

4. Najważniejsze bo nie chce mi się analizować pozostałych postów. Badanie krwi nie jest przeprowadzane pod kątem obecności THC. W związku z tym możesz spać spokojnie (kiedyś był taki temat o papierosach).

Dobranoc i temat zamykam.

f.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...