Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi Lagi Lagi

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam komuś sie nudzi i chodzi generuje świat. Serwer dostaje takich lagów że szok.... Geo poradź coś na to

Oby lagi zostały ogarnięte bo wkurzają mnie te dzieci co świat generują i nie moge wypełniać mojego obowiązku

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

np osoby które odejdą dalej niż 500 kratek od najdalej wysuniętego cuboida od razu dostawały by kicka by nie rozszerzać mapy i nie lagować serwera...

Opublikowano

To niech Geo zrobi jakieś ograniczenie na graczy, jaki jest sens, to wtedy wgl nie jest gra...

Minecraft polega na poznawianiu nowych terenów oraz by przetrwać ^.^

A nie jakieś ograniczenie na mapę...

25qpzwi.png

Opublikowano

W nocy niech generują lub z rana jak nikogo nie ma...

I serwer dla tych niech będzie co są więcej niż np; 2miechy.

Tak spoko już to było omawiane z jakiej racji mam cierpieć... bo się później zarejestrowałem??? Gram normalnie dla zabawy... a wy tu widzę chcecie mnie wywalić dziękuje bardzo

i dodatkowo te komenty, że może 300 postów trzeba mieć(akurat ty tego kolego nie powiedziałeś) to może zacznę spamić? Raczej nie dobry sposób lepiej zamknąć WL.

Opublikowano

To niech Geo zrobi jakieś ograniczenie na graczy, jaki jest sens, to wtedy wgl nie jest gra...

Minecraft polega na poznawianiu nowych terenów oraz by przetrwać ^.^

A nie jakieś ograniczenie na mapę...

Co Ty tu kurwa chcesz poznawać ?

Przetrwać?

Weź mnie gościu nie rozśmieszaj.

Ja ledwo wyszedłem z miasta to znalazłem jaskinię (pierwsza jaka zauważyłem, nie szukałem jej w ogóle), dokopałem się do lawy i teraz co mam? złoto, diamenty i srebro. Nie trzeba cały dzień iść naprzód żeby takie cudo znaleźć.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

To zastanów się koleś, czemu ludzie idą tak daleko:

Neokidy które rozwalają wszystko co napotkają

Chęć możliwego samotnego budowania, gdzie nikt się nie wtrąca

Szukają fajnych terenów.

Opublikowano

Co do abonamentu, to lepszym pomysłem (przynajmniej ja tak myślę) będzie, jak się będzie płaciło raz przy rejestracji, załóżmy że te 5 zł .

Opublikowano

Nie rozumiem dalej tej rozmowy. Wczoraj grałem 2 godziny i ani laga nie miałem przy 1MB/s, czkawki ustąpiły.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...