Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koparka

asd1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koparka kradł kaktusa z automatycznej hodowli gracza Bolol5... SS-ów nie mam, ale mam SS-a z rozmowy...

20110329153504.png

Nie wiem czy to wystarczający dowód, ale mogę poręczyć głową... Bolol5 napisał an czacie że ktoś mu kradnie, ja się do niego TP no i jest...

Nothing to do here.

Opublikowano

skoro by oddal to zalatwilbys to w grze spokojnie a nie forum zasmiecasz jakby ci oddal to nie fair byloby jeszcze ubiegasc sie o bana dla niego

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

skoro by oddal to zalatwilbys to w grze spokojnie a nie forum zasmiecasz jakby ci oddal to nie fair byloby jeszcze ubiegasc sie o bana dla niego

gdyby go nie zlapal by nie oddal a ten by to robil dalej

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

gdyby go nie zlapal by nie oddal a ten by to robil dalej

teterete... znalazl sie jedyny sprawiedliwy kapitan kanciastoporty a sam dostajesz bana za zalewanie ulicy

mmm... czyzbym wyczuwal nutke hipokryzji? a moze to limonka? niewazne

tak btw. to czemu wsadzasz nos w nie swoje sprawy ukradl bololowi i z bololem to zalatwil a ty spamujesz nam tu forum

@TOPIC

nie powinienes sie tym interesowac jesli dostal bana to zasluguje na UB a temat na zamkniecie.

PS:czemu tak dziwnie pisze co 2 linijki?... za duzo herbaty.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

teterete... znalazl sie jedyny sprawiedliwy kapitan kanciastoporty a sam dostajesz bana za zalewanie ulicy

mmm... czyzbym wyczuwal nutke hipokryzji? a moze to limonka? niewazne

tak btw. to czemu wsadzasz nos w nie swoje sprawy ukradl bololowi i z bololem to zalatwil a ty spamujesz nam tu forum

@TOPIC

nie powinienes sie tym interesowac jesli dostal bana to zasluguje na UB a temat na zamkniecie.

PS:czemu tak dziwnie pisze co 2 linijki?... za duzo herbaty.

Dostałem jakiegoś bana? pierwsze slysze... zaraz ide zobaczyc...

Nie ważne komu ukradł złodziej to złodziej - to nie spam lecz moje własne zdanie, polecam poczytać ci więcej o spamie

P.S. ja też zawsze co 2 linijki piszę... łatwiej się czyta

Oddajcie minusy! :(

• Dodaj nową pozycję...