Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie Mogę Stowrzyć..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój kumpel ma problem. Mianowicie nie można stowrzyć postaci na jego serwerze i nie wiem jak mu pomóc. Prosił mnie żebym napisał ten temat. Na początku normalnie wszystko działało. Kiedy wyłączał serwera nic nie zostało zmienione (Nie grzebał w Navicat itp tylko dał sobie GMa i wkleił pliki HONKONG zrobione przez kogoś tam xD) ale to nie tej podmiany wina jestem w 100% pewien bo przeklejałem oryginalne). Na drugi dzień włączył serwer i mówi mi żebym popatrzał na serwer czy działa itp, więc zrobiłem sobie konto zalogowałem się ale stowrzyć postaci nie mogę.

Proszę nie spamować tylko prosta szybko odp albo link do poradnika.

P.S. nic nie znalazłem na mpcforum ani u waszego wujka 'Google' :].

sygnayd.png

Opublikowano

Zaznacz tabelki z "player" w nazwie, kliknij prawym myszy na nie, wybierz Maintain Tables -> Repair Tables -> Quick . Zapewne zbugowały ci się tabelki - Tak pisal JachuPL :)

Opublikowano

ale jak nie możesz stworzyć postaci? pokazuje sie te oknienko " nie możesz stworzyć postaci" ?

spróbuj na innym cliencie, moze wpisujesz zla zanwe nicku. spróbuj np. 123

;)

Opublikowano

@UP Próbowaem na rónych clientach i nic, głównie na 2008r, on zawsze działał i jestem w 1oo% pewien że to nie wina Clienta, tylko przypuszczam że coś się w SQL pomieszało lub w plikach na sftp.

@2UP sprawdzę jak będę w domu, dzięki bo w ogule to o tym zapomniałem :).

Proszę podawać więcej propozycji aby naprawić ten błąd.

sygnayd.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...