Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lg Gm360 Bali I Karta Pamięci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam kupować kart pamięci na allegro, ponieważ większość to po prostu podróby... Aha, nie bierz czasem tej karty z pierwszego linku. Widać, że badziew po chuju. Ta z drugiego linka będzie OK. :<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie kupuj Kart Z allegro ja kupiłem i żałuje po 2 dniach siadła mi a po drugie kupiłem 2 GB a dostałem 126 MB o.O

Kup z NP. Komputerowego ja tam kupiłem i karta 3 lata się już trzymie

. .

Opublikowano

Ta pierwsze nie będzie działać. Za chujowy masz telefon. Ta druga będzie działać.

RAsfepN.png
Opublikowano

Ta pierwsze nie będzie działać. Za chujowy masz telefon. Ta druga będzie działać.

Jedynie kto tu jest chujowy to ty w rzeczy samej. Mam ten telefon i swój nowy soft zmodyfikowany. Chodzi jak kurwa iphone. Pierdol się bin ladenie jebany. Masz jakąś nokie przedwojenną i kłapiesz ryjem.

Co do kart - kup w salonie twojej sieci komórkowej.

ave.

a wykurwiaj.

Opublikowano

Chodzi jak kurwa iphone.

Ta kurwa, jakbyś wiedział co to jest iPhone w ogóle... Nie ma to jak porównywać taki chujowy telefon do iPhona, pozdro i ogarnij sie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Ta kurwa, jakbyś wiedział co to jest iPhone w ogóle... Nie ma to jak porównywać taki chujowy telefon do iPhona, pozdro i ogarnij sie.

Do tego z os producenta :)

1 telefon ci nie przeczyta, 2 to podróbka, 1 też, ale :>

Salon sieci- kolejny zajebisty- ceny około 20 zł wyższe od normalnych. Za micro sd 2 gb w salonie orange trzeba zapłacić 50 zł...

Innym razem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...