Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeżeli można prosił bym o gotowy kod na NoFog do Metina2 do Autoit'a. Jestem bardziej samoukiem, dopiero zaczynam przygodę z tym programem, chcę przyjrzeć się różnym kodą, a akurat potrzebuje samego NoFog'a do Metina :] Oczywiście na priv server - jeżeli ktoś wstawi kod :]

Druga sprawa to kod na klikanie odpowiednich klawiszy w odpowiednim czasie. Chodziło by mi o mniej więcej coś takiego:

Włączam programik, on chowa się do tray'a, od tej pory automatycznie wciska mi klawisze:

*Klawisz 1 - co 190 sekund

*Klawisz 2 - co 320 sekund

*Klawisz 3 - co 320 sekund

Sam próbowałem coś takiego zrobić ale mi nie wychodziło :]

Proszę o pomoc ! Pozdrawiam.

Opublikowano

NoFog = musisz ogarniać pamieć procesu.

czyli za jakieś 4 lata wróc do tego problemu

Jeżeli klikanie, bo przeczytaniu TuTa i przejrzeniu setek tematów w którym ludzie mieli ten sam problem, Ci nie wychodzi to znaczy że 8 lat to stanowczo za mało na autoit

Pzdr

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

jakbyś poczytał to byś wiedział ze Autoit nie za bardzo chce obsługiwać klawisze gry czyli klikanie odpada

a co do reszty to nawet nie wiem o co chodzi , masz dział metina tam sobie szukaj i pytaj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

co to qwa jest ? Miss kodu 2011 ? Eeee

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

4ggr35510n - zaraz to przetestuje, twój kod wydaje się łatwiejszy niż inne które widziałem jak dotąd na necie - ide testować jak będzie się sprawował.

Opublikowano

Osobiście w dziale metina widziałem kod na nofoag'a i zoomhack'a był bardzo długi i jak go kompilowałem w visual'u to czekałem 10 minut.

P.S.

Pamiętam, że miałem jeden error ale nie wiedziałem jak to rozwikłać.

Mam dla ciebie propozycję pobaw się z grą singleplayer gdzie na początek powinno ci się coś udać.

Wiesz że metin ma zabezpieczenia ? :mellow: a żeby go zablokować trzeba mieć bypassa, który jest kolejnym problemem bo trzeba kolejnego języka się uczyć.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

@UP jemu chodzi o priva - tam nie ma zabepzpieczeń.

Coraz bardziej odnoszę wrażenie, ze przezwisko "Zosia samosia" w tym dziale zaczyna przybierać wagę komplementu.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

@UP

A to bardzo przepraszam nie doczytałem.

@Topic

No to spróbuj ale moim zdaniem jak jeszcze nic nie potrafisz to zabierz się za singla niż MMO trzeba mieć też opanowane CE aby znaleźć adresy do nofog'a. Oczywiście możesz od kogoś wziąć takie adresy chyba od stronka111 ale gdybym na twoim miejscu brał takie adresy nie czuł bym w 100% mojej pracy.

EDIT:

Nie minusujcie każdemu się zdarza coś przeoczyć...

GrottyCracker22.png
Opublikowano

4gge35510n twoj kod jest lipny troche nie klika co okreslony czas tylko na pale ile sie da:d

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

• Dodaj nową pozycję...