Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hacki Cheaty Po Co?

Gość kmax1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie dostane warna albo mnie nawet ktoś wywali z forum ale muszę to napisać... Przy okazji szukania pewnych informacji na forum natknąłem się na post dotyczący hacka, cheata... Może mi ktoś wytłumaczyć po co ludzie to stosują? Co im to daje? Przecież to jakiś kretynizm...Jaką przyjemność z gry ma człowiek zabijający innych poprzez stosowanie "ułatwiaczy"? Cieszy się że nieuczciwie ma mega staty? No... Brawo! Szkoda tylko, że większość takich ludzi siadając do uczciwej rozgrywki okazuje się być osobą, która w rzeczywistości nie potrafi grać i ma staty na minusie. Oszustwa powinny być karane banem permanentnym! Np. poprzez blokowanie ip a nie jak to zazwyczaj bywa - konta, bo taki gagatek założy inne i gra nadal. takie osoby tylko psują zabawę, całą przyjemność z uczciwej, taktycznej gry. Czy ktoś ma szansę np. ukrywając się za rogiem budynku z gościem który ma wallhacka i widzi cię bez żadnego problemu?

Na koniec z całego serca życzę Wszystkim używającym hacków aby w jednym z takich programów trafili na wirusa, który im wykasuje dane z dysku i wykradnie im hasła do kont i klucze do gier, żeby zobaczyli jak to jest trafić na kogoś nieuczciwego.

Pozdrawiam wszystkich uczciwych graczy!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...