Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kucia95 Ban?

asd1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka... Szedłem sobie przez miasto i w oczy rzucił mi się niewymiarowy dom... Szerokość wynosi 16 kratek (reszty nie liczyłem)... Powiedziałem o tym demonicalowi a on postawił tabliczkę: ,,Ma być cub 10x9 Masz czas do jutra albo ban, DEMONICAL)... Chwile potem w domu tym pojawił się właściciel... Powiedziałem mu o zaistniałej sytuacji i kazałem przeczytać tabliczkę, a on na to:

20110328180847.png

20110328182858.png

20110328182903.png

Czy On jest jakiś wyjątkowy że dostaje cub w mieście prawie 2x większy niż powinien być?? Według niego: ,,Menester się zgodził i to jest podwójny domek"

Nothing to do here.

Opublikowano

Ten cały menester to jakiś dziwny jest.

Pozwala budować takie domki bo jest niewymiarowo z innymi domkami i pozwala pojedynczym osobą stawiać domki 16x10...

Każdego tak samo trzeba traktować a nie jakieś wyjątki...

w83od2.jpg

Opublikowano

Bana mu, jeśli się nie dostosuje. Jeśli chcą 2 domki, to mają być oddzielne.

Po za tym cuboid w mieście ma wynosić 9x10. :>

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Powinna być zmiana, albo ban na 1 dzień.

Nie ma takich wyjątków.

Albo mieszkacie w jednym domku 10x9 we dwóch, albo we dwóch oddzielnych...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Nie będzie bana, gdyż na polecenie Geo niektóre osoby mają krótsze lub dłuższe cuboidy. Jest to wina MixSie, ale oczywiście naprawił cuboidy. Nie wiem dlaczego demonical powiedział, że będzie ban bez konsultacji ze mną, ale od razu oświadczam w moim, i w imieniu Geo, że miał na to pozwolenie, podobnie jak niektóre osoby.

Opublikowano

Ja mieszkam za tym domem.Z jakiej racji oni tak mogą? Ja chciałem tak kiedyś z kolegą to powiedziano że nie można bo taki reg.Co oni wyjątki?"A na innych sra?"Za to powinno być też raczej upomnienie.A żę wtyki ma to moze powiecie że też dali za to tylko 5k.

Opublikowano
Nie będzie bana, gdyż na polecenie Geo niektóre osoby mają krótsze lub dłuższe cuboidy. Jest to wina MixSie, ale oczywiście naprawił cuboidy. Nie wiem dlaczego demonical powiedział, że będzie ban bez konsultacji ze mną, ale od razu oświadczam w moim, i w imieniu Geo, że miał na to pozwolenie, podobnie jak niektóre osoby.

I po co znowu zmyślasz pajacu? Myślisz że ludzie Cię będą na kolanach błagać żebyś został? Myślałeś pewnie że jak asd zrobi temat to ludziom się żal ciebie zrobi.

Nie moja wina że pierw mówiłeś że mam robić domki 1 kratka potem 2 potem 3 a okazało się że mają być 3 w każdym i płakałeś że zmarnowałem Ci pół godziny ustawiania.

Zanim coś ustawiasz przeczytaj regulamin.Domek powiększyłeś ty bo niby (było nie równo)

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Dzisiaj "dobry" Moderator mi mówił, że domek będę musiał usnąć(zburzyć).

Niech najlepiej ustalić jeden stabilny regulamin do domków w mieście.

I jak już to niech nie zmienia domków na inne rozmiary z powodu; "będzie nie równo."

w83od2.jpg

• Dodaj nową pozycję...