Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna + Monitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze to nie forum ale jakos nie zagladam na komputerowe ostatnio i oto takie pytanie .

Dzis wieczorem przyjezdza komputer core i7 dosyc dobry tylko jest problem . Ma karte zintegrowana to sobie odrazu kupie pod PCI Express jaka kolwiek noi monitor.

Karta ma byc z nowszych lecz nie do przesady zeby mi wiekszosc gier nowych smigala bez problemow na wyzszych detalach z wyjatkami :)

Co do monitora to najmniej 20 " Format obrazu: 16:9, rozdzielczość: 1920 x 1080 zeby odrazu to wygladalo .

Jakie modele proponujecie i co polecacie bo ostatnio nie obracam sie w hardwarze bo tyle tego jest ze ciezko sie polapac .

Fundusz to tak max 1500 zl , ale wolalbym cos 1200 +/- .

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

No wlasnie pelna spec bede wiedzial dzis wieczorem co do wersji zasilacza itp bo znajomu mi 3 godziny temu zadzwonil ze ma na zbyciu 4 maszyny i7 z pracy i ze sa mocne tylko bez grafiki .

Ten GTX jest dosyc mocny monitor nie wiem ale ladnie wyglada :P

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Mozesz Dac +

Opublikowano

GTX'a lepszego w tej cenie nie znajdziesz, monitor też niczego sobie, aczkolwiek ja bym wolał technologię LED, ale za te pieniądze to 19 cali.

Innym razem.

Opublikowano

Co do ledow to patrzylem ale wiesz za cene leda >20 " dostane dobrego LCD 22 - 24 z lepszymi barwami etc . Tak mi sie wydaje. No widze ze raczej nie znajde bo myslalem zeby EVGE kupic GTX 460 ale jest gorsza .

Myslalem ze moce cos tanszego ale raczej sie nie oplaca bo te nowe GTXy chyba stanialy teraz patrzac .

A jak jest z telewizorem pod komputer chyba nie zdaje sprawy tak dobrze , bo podpinalbym bym tez konsole pod monitor dlatego na rozmiarze mi zalezy.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Mozesz Dac +

Opublikowano

zwykłego tv raczej nie kupuj, mimo że ma wejścia dostosowane do podpięcia sprzętu komputerowego to jednak nie to samo , jest bardziej zoptymalizowany na obraz przetworzony w tv

osobiście używam Samsungi mam dwa podpięte i nie narzekam SyncMaster XL2270HD i SM2463UW

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png