Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mroźna Kraina - Prośba O Cuboid

tomkolada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj idąc w poszukiwaniu trzciny, kaktusów i dyń znalazłem piękną krainę - nazwałem ją Mroźna Kraina. Czy byłaby szansa na nałożenie na nią cuboida? Dodam, że nie daleko planuję utworzyć miasto.

Nie mam obecnie pieniędzy na cuboid, a MK mogłaby dostarczać pięknych widoków ludziom i ogółem jest super. Cordów nie podaję, ze względu na strach o krainę - o jej zniszczenie...

@Edycja: Przypadkiem nie dałem do działu Minecraft.MPCForum.pl - proszę o przeniesienie...

Opublikowano

Przypadkiem nie dałem do tego działu - napisałem prośbę o przeniesienie. Ale ten cub nie musi być na mnie. Może być na byle kogo(nawet Geo), ale po prostu szkoda tak ładnego widoczku na zmarnowanie...

Opublikowano

Proszę Geoninga o decyzję. Do czasu założenia cuboida kordy są dostępne tylko dla modów, etc. W przyszłości warpa planuję załatwić i w pobliżu jakąś osadę.

Opublikowano

Wiem, ale cały czas podkreślam - ten cub nie na mnie, ale na wszystkich i dla wszystkich.

W znaczeniu, że nikt nie zniszczy, ale się będzie mógł zauroczyć...

Opublikowano

A ja im zrobie za free! Teren bardzo ładny.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ten cub jest ok. 1500x1500 jest gigantyczny obszar...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

moglibyście podać kordy? bo nie chce żebyście rozpieprzyli mi cuba, bo też jestem blisko czegoś ze śniegu..

Opublikowano

1500x1500? Mączka, czy Ciebie gościu <cenzura>? Przecież nawet za takiego cuba powinni coś zapłacić, bo to bez sensu, i każdy może sobie taki teren załatwić na własność, i budować, a powiedzieć tylko to, że jest to piękny teren... W każdym razie, potwierdzam, byłem tam, i teren jest bardzo ładny.

Opublikowano

nom jest gigantyczny! nie przeszedłem go całego!. Ale cub by był na geoninga albo jakiegoś moda ;d.. Lecz stwierdziłem wczoraj że największy jaki zrobie to 200x200

1390144171-U592769.png

Opublikowano

1500x1500? Mączka, czy Ciebie gościu <cenzura>? Przecież nawet za takiego cuba powinni coś zapłacić, bo to bez sensu, i każdy może sobie taki teren załatwić na własność, i budować, a powiedzieć tylko to, że jest to piękny teren... W każdym razie, potwierdzam, byłem tam, i teren jest bardzo ładny.

oj nie marudz jak chce to niech da i chociazby doplaci do niego i chwala mu za to! mod ma pomagac a nie zarabiac i grac.

TOPIC

popros make ladnie on ci da cube'a na 100%

742611478555387739101.jpeg

• Dodaj nową pozycję...