Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stracona Kontrola Na Cub

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj poprosiłem admina o cuba zapłaciłem on zrobił mimo drobnych problemów (admin MixSie ) i sie zacząłem budować a dzisiaj patrze a po 1 stracilem nad nim kontrole a po 2 został skrucony o 2 przez jak się dowiedziałem przed chwila menestera ja się pytam co się u licha dzieje!? jakim prawem mod może skracać cuba komuś od tak o? mam nadzieje ze ktoś wytłumaczy cala spawę bo to jest naprawdę z archiwum x

Opublikowano

Nie wiem czy to był menester geo czy demonical ale został twój teren skrócony z powodu równości w mieście.

Niestety to nie ja więc nie mogę Ci przywrócić cub'a

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

MixSie ale jak myslisz czy jest fajne jezeli ktos np mial by ta calo sciane z blokuw diamenta nie byl by na kompie i tutaj traci ta sciane? to nie jest mozliwe a po 2 stracenie kontroli? to jest poprostu pojeb*** mam nadzieje ze sie to wyjasni. a apropo admina ktory to robil to byl menester gdyz pytalem osoby obok kto mu robił cupoida

@edit sory ale kurwa co ty piepr*** o proporcji jak tylko mój dom w całym mieście nie jet 9x10

• Dodaj nową pozycję...