Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moj Cuboid Zostal Sprzedany?

MT2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj czyli w niedziele zaczelem grac na nowej mapie servera.Uzbieralem kase na cuboid i poprosilem o postawienie jego.Pan mixsie postawil zle cuboida i sie sprzeczal ze mna ze zrobil to dobrze.Za kilka minut wchodzi geoning i mowi ze cuboidy zle postawione przez mixsie trzeba zglaszac do moda menester.(Moj cuboid nie mial piwnicy) Kasa zostala przelana do mixsie (5k za 9x10 w miescie). Czekalem z 10-20 minut na menestera ale byl zajety innymi osobami. niestety musialem konczyc gre i wyszedlem. dzisiaj wchodze na server a na moim cuboidzie stoi dom gracza "zasilacz". A wiec prosze o oddanie kasy lub danie jakiegos cuboida.

sygnn.png
Opublikowano

Nic nie robiłem źle tylko kto nie chciał piwnicy to nie.Co ja mam się domyślać że ktoś chce?

Jeżeli na miejscu cuba nie było tabliczki cub został przejęty przykro mi.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Po prostu teren był czysty bez tabliczek itd.Zawsze przy terenie musi być nick gracza ( na tabliczce ) inaczej cub do przejęcia

Opublikowano

panie mix sie czy to sobie zartujesz?

Nic nie robiłem źle tylko kto nie chciał piwnicy to nie.Co ja mam się domyślać że ktoś chce?

chyba kazdy chce piwnice druga sprawa sam sie osmieszasz pisalem do ciebie ze nie dales cuba na piwnice to stwierdziles ze na piwnice nie dajesz a za kilka minut straciles moda. a teraz sie powtorze czekalem na menestera poniewaz geoning kazal pisac do niego w sprawie poprawy cuba po tobie ale byl zajety innymi osobami i musialem juz leciec z serva kolejna rzecz masz cos takiego jak miecz albo nitka ktora pokazuje czy jest to czyjs teren. mozna sie skapowac ze jak jest rozkopane to znaczy ze ktos cos robil. sam tam stawiales cuba jeszcze -,-.

sygnn.png
Opublikowano

Przeczytaj regulamin.

Każda działka nie oznaczona tabliczką do kasacji.Koniec tematu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...