Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hasło Na Skrzynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś jak założyć hasło na skrzynki oraz na niszczenie komuś domku ? mam dosyć jak jakieś nooby kradną moje rzeczy lub niszczą mi dom <_<

Opublikowano

1. Hasło to robisz tak:

Aby zabezpieczyć skrzynie, drzwi, piec, itp. wpisujemy komendę:

/lwc -c password <hasło> - bez <>

Oraz klikamy na nasz obiekt, który chcemy zabezpieczyć.

Ale tak za każdym razem musimy wpisać hasło, wpisujemy je tak (Jeśli się wylogujemy, to musimy wpisać hasło ponownie!):

/lwc -u <nasze_hasło> - bez <>

Wpisywanie takich haseł jest męczące, jeśli w domu mamy np. 5 taki obiektów, które są na hasło.
Aby nikt inny nam nie wszedł, a my nie musielibyśmy używać hasła, używamy komendy :

/lwc -c private - nic więcej. Obiekt staje się dla nas "prywatny" - nikt inny go nie otworzy, użyje, itd.

Tak samo po tej komendzie, trzeba kliknąć na obiekt, który ma być dla nas prywatny.

2. Jeśli niszczą ci domek to znaczy że nie masz cuba na niego kup cuba .

WIELKI KONKURS ! DO WYGRANIA BARDZO ŁADNE NAGRODY !

KLIKNIJ, A SIĘ DOWIESZ CO I JAK !

• 2 lata później...
Opublikowano

Jeśli chcesz zabezpieczyć skrzynie wpisz /lock i kliknij na nią, jeżeli masz kolegę, który chce mieć dostęp do skrzynki wpisz /cmodify nick i kliknij na nią. A cuboid musisz kupić u administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...