Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Cuboid Od Menester !

DzikuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pan wielki mod Menester nie wpisał /region save moje i kolegi (ImSoProPL) cube nie został zapisany !

i co to ma być ??? wy wywalacie i macie dość mixsie ?? który jest dobry w cube ??

Opublikowano

Potwierdzam.

Prawdopodobnie nie było zapisane /region save i po restarcie cuboid się skasował.

Już to poprawiam

ps.Imsopro msg do mnie w grze

@edit.

Menester nie tłumacz się już bo Ci nie wyjdzie.

Na mnie mówiłeś że ja źle cuby robie?..

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Po KAŻDYM cuboidzie wpisuję /region save, a Wy nawet nie wiecie co ja robię, więc możecie sobie darować takie skargi. Już wiele razy przerabiałem sytauacje, że cuboid się nie zapisał, mimo /region save, więc jest to po prostu Bug. MixSie, starasz się wywalić mnie z moderatora, a wczoraj zrobiłeś to samo, co rano, czyli zwaliłeś 3 cuby, to tak na marginesie. Pro Kiki, prawdopodobnie Ty to PKJ? Skoro tak, to dałem Ci cuboida za pierwszym razem dobrze, a potem próbowałeś mi wmawiać, że jest za mały, mimo, iż dałem Ci 9x9, i poinformowałem, że musi taki być, gdyż poprzedni cuboid został zrypany przez <Tu widaomo o kogo chodzi...>. Jeżeli mi nie wierzycie, to poproszę Geoninga o sprawdzenie logów, a temat proszę zamknąć, gdyż MixSie próbuje namówić KAŻDEGO, aby był przeciwko mnie, i Geoning wywalił mnie z moderatora.

Opublikowano

Po KAŻDYM cuboidzie wpisuję /region save, a Wy nawet nie wiecie co ja robię, więc możecie sobie darować takie skargi. Już wiele razy przerabiałem sytauacje, że cuboid się nie zapisał, mimo /region save, więc jest to po prostu Bug. MixSie, starasz się wywalić mnie z moderatora, a wczoraj zrobiłeś to samo, co rano, czyli zwaliłeś 3 cuby, to tak na marginesie. Pro Kiki, prawdopodobnie Ty to PKJ? Skoro tak, to dałem Ci cuboida za pierwszym razem dobrze, a potem próbowałeś mi wmawiać, że jest za mały, mimo, iż dałem Ci 9x9, i poinformowałem, że musi taki być, gdyż poprzedni cuboid został zrypany przez <Tu widaomo o kogo chodzi...>. Jeżeli mi nie wierzycie, to poproszę Geoninga o sprawdzenie logów, a temat proszę zamknąć, gdyż MixSie próbuje namówić KAŻDEGO, aby był przeciwko mnie, i Geoning wywalił mnie z moderatora.

W takim razie po założeniu cuboida zrób screena z dowodem że zrobiłeś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...