Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bla bla bla

1.Zeby np przejsc DeathRun_Arctic (skrocic) to trzeba umiec chociaz troche surfa bo widzieliscie np jak ktos skracal i hmm po tym czyms od domku sie hmm "slizgal" i wyjebal na 2-3m w powietrze:D trzeba umiec surfa chociaz troche?

2.Jak sie tak zajebiscie rozpedzic B) niektorzy w pare sekund rozpedzaja sie na 1200-1500 wiem ze trzeba trzymac ctrl(kucniecie;p) spacje i strzalke(bind left albo right)

3.Czy na ATI da sie wylaczyc synchronizacje pionowa?Bo mam tylko 150-180 fps a chcialbym 300-400

4.W maju bede mial 2500zl na nowy komputer wiec odpowiedzcie jaki sie oplaca zeby duzo fps wyciagnal albo karte graf. czy nie lepiej dokupic

5.Odpowiadajcie w punktach ;p

EDIT: chyba w zlym dziale napisalem ;p

EDIT 2:

inne pytanko

Jak unieruchomic boty zeby staly w miejscu

I zmiencie temat na Zbior pytan

Zbieram "Lajki"

Opublikowano

3.Czy na ATI da sie wylaczyc synchronizacje pionowa?Bo mam tylko 150-180 fps a chcialbym 300-400

Masz wpisane w konsoly fps_max 999 itp ? ;d

I czy na każdej masz tyle, bo czasami zależy jaka mapa, ilość fps'ów na głównej maszynie.

-------

Jak unieruchomic boty zeby staly w miejscu

Bot z pluginu deathrun menager?

I czy chcesz, aby ten bot był w grze.

-------

I zmiencie temat na Zbior pytan

Poczekaj ;p

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

TAK WPISYWALEM FPS MAX,FPS MODEM developer 1 a zalezy np na arctic mam hmm... 160-190 a na np. hmmm..... pycho(chyba znasz) mam troche mniej

TAK ma byc w grze chodzi mi o zwykle walki z botami (na chlopski rozum:karabin i napierdalanka) tyle zeby staly w miejscu

Moze sie ktos wypowie?

Zbieram "Lajki"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...