Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pomoc Z Patchami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nowe patche z 24. 02. 2011 nie wiem gdzie dokładnie wypakować do jakiego folderu, jak wypakowuje do pack to błąd mi się pojawia. Chciałbym żeby ktoś mi po kolei wytłumaczył jakie i gdzie pliki wrzucić do metina. Bd bardzo wdzięczny, nagrodze plusami. :rolleyes:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

otwierasz archiwum, otwierasz folder ktoey w nim jest (pierwszy) i tam powinny byc plik metin2client.bin, folder pack i hshield. Wypakuj te wszystkie pliki (nie tylko te co wymienilem, moga znajdowac tam sie rowniez inne) do glownego folderu z gra i podmien. Wszystko bedzie dzialalo xD

Opublikowano

1.Skopiuj patch do głównego folderu z metinem

2.kliknij prawym przyciskiem na patch, następnie"Wypakuj tutaj", oraz zamień je .

Opublikowano

Ok ,wszystko w porządku włączyło mi sie dobrze , tylko że loga mnie co kilka sekund, można coś z tym zrobić?

Re-install metka, wyłącz av, firewalle, zaktualizuj grę do najnowszego clienta.

Otwórz jako administrator komputera.

Opublikowano

Zobacz czy w kamermodzie nie masz wlaczonego move speed albo attack speed. Jak nie masz tego wlaczonego to sciagnij sobie mojego najnowszego HS bypassa 0.9, wrzuc go do folderu z gra, odpal i odblokuj (ew. wczesniej wylacz zapore systemu windows) wpisz A i nacisnij ENTER, zaczekaj kolo 20-30s az pobierze pliki, nacisnij enter i pozniej wpisz x i naciscij znow enter zeby wyjsc z bypassa ;) Wtedy nie bedzie kickalo xD Bypassa znajdziejsz w moim temacie z blokada hsa