Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Elitemt2.Org

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę szkoda bo jak odpowiecie w temacie to inni dużo też mogą zyskać, więc najlepiej odpisujcie na pw lub gg 11779815 albo email [email protected] no ale możecie tu.

Pytania :

1. Gdzie i na jakim lvlu jest największy/najczęstszy drop sztabek - czy ma też znaczenie klasa i prof postaci ?

2. Czy warto robić do pvp 6/7 bony mieszanki ? typu, zawsze 10 na klase (ja np na woj) a ten drugi bon to np 50 atak / 2k pż/ 5 odp na woj ? Czy może jakieś wszystkie takie same ?

3. Eq dla daggera najlepsze na woja do pvp oraz bony te 5 bonów w każdym itemku ;] ?

4. Czy na elite jest max 61% śr ?

5. Niby moje yang ale czy opłaca się wydawać z 4kkk na zrobienie takich 61śr ? Mi trochę szkoda kasy na takie coś ale czuję, że nawet trochę się opłaca.

6. Najlepsze bony pod exp dla daggera (do atlav2) 5 bony oraz 6/7 też.

7. Z czego expić buta/konia/wierzchowca ? Mi się wydaje, że wierzchowca bo szybciej.

8. Czym walić z konia ? Śmiercio z jakimiś pro kox bonami czy truta 61 śr z czego będzie większe dmg ?

9. Czy te 27 śr z naszyjnika smoka sumuje się z śr truty jak są noszone razem i ogólnie łącznie mamy 88% śr ?

To na razie tyle jak coś mi się przypomni to dopiszę.

Opublikowano

1. Gdzie i na jakim lvlu jest największy/najczęstszy drop sztabek - czy ma też znaczenie klasa i prof postaci ?

2. Czy warto robić do pvp 6/7 bony mieszanki ? typu, zawsze 10 na klase (ja np na woj) a ten drugi bon to np 50 atak / 2k pż/ 5 odp na woj ? Czy może jakieś wszystkie takie same ?

3. Eq dla daggera najlepsze na woja do pvp oraz bony te 5 bonów w każdym itemku ;] ?

4. Czy na elite jest max 61% śr ?

5. Niby moje yang ale czy opłaca się wydawać z 4kkk na zrobienie takich 61śr ? Mi trochę szkoda kasy na takie coś ale czuję, że nawet trochę się opłaca.

6. Najlepsze bony pod exp dla daggera (do atlav2) 5 bony oraz 6/7 też.

7. Z czego expić buta/konia/wierzchowca ? Mi się wydaje, że wierzchowca bo szybciej.

8. Czym walić z konia ? Śmiercio z jakimiś pro kox bonami czy truta 61 śr z czego będzie większe dmg ?

9. Czy te 27 śr z naszyjnika smoka sumuje się z śr truty jak są noszone razem i ogólnie łącznie mamy 88% śr ?

ad.1 Świątynia 40-61 lv , Sohan 61 lv , . Klasa postaci nie ma mniejszego znaczenia . Ja dropię bodym ale najlepiej mentalem lub sura wp.

ad.2 Do pvp ludzie najczęściej robią 10 na klase , 2k hp albo 5/10 na daną klasę .

ad.3 Napisz jeszcze raz bo nie zrozumiałem ..Bony w każdym itemku najlepiej abs po 15% i hp oraz ludzi.

ad.4 Nie wiem ile zobacz sobie na forum elite ile jest..

ad.5 Nie opłaca się ..

ad.6 Bony od 1-5 najlepiej na hp , blok ciosów , 20% doś , 20% podwójny drop. 6/7 2k hp , 10 potwory..

ad.7 Z buta bo sztyletami bijesz , a jak body to kon zwykły lub z ziemi...

ad.8 Jako ninja bij z buta , a jak na konia chcesz to zatruty 40+

ad.9 Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...