Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Coś Nie Tak...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać że nikt tutaj w tym temacie nic nie pisze..

Więc koleś ja też ci nie pomoge.. Bo nie mam pojęcia..

Może sprubuj od początku zainsatować... Może się udaa

Walnij dużego minusAA!! -----

Jeśli ci pomogłem podziel się --

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ok pomoge , czy uzywaliscie jakies haki ??? albo mode itp. jak tak to albo macie problem z windowsem albo z gra :) daj + . sory za ortografię

Opublikowano

Jedynym i według mnie najskuteczniejszym wyjściem, będzie zrobienie kopii zapasowej ważnych plików. (prócz cf) i zrobienie formata kompa. To wykurzy wszystkie pozostałości, błędy itp po hackach, gdzie i xtrapie. Powodzenia. :)

mpc.png

Opublikowano

Albo spróbuj rejestr wyczyścić i antywirusa wyłączyć a jak to nie pomorze to zrób tak jak kolega wyżej napisał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mi pomaga coś co niedawno odkryłem. Również miałem ten błąd ale się z nim uporałem, jak? Wchodzimy w menedżera>procesy>szukamy nazwy obrazu opnsqr.exe i go usuwamy. Nie gwarantuje pewności, że zadziała w 100% ale mi działa^^ Nie bójcie się też o kompa czy coś, bo przy każdym włączaniu kompa ten pliczek nam się pojawia we właściwym miejscu, i za każdym razem po włączeniu kompa trzeba tak robić.

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Polecam ściągnąć programik "TuneUp Utilities 2011" (KLIK) i zrobić wszystko w tym programie co on poleca. NAprawe polecam ponieważ mój komputer zaczął procować przez to o wiele szybciej. Zwolniło mi się 100GB pamięci na dysku i takie problem też miałem i zniknął. ;)

Pozdrówka :P

Opublikowano

Wiem, że może to być głupie pytanie ale czy otworzyłeś crossfire jako administrator (oczywiście jeśli masz viste albo xp 7 czy jakoś tak) ? :D

memes_flounder_lol_Memebase_53-s500x180-193345-580.jpg