Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Metin2 Linux

Hugoooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem od niedawna użytkownikiem Linuxa, a dokładniej polskiego społ. Ubuntu. 3 tyg. pracy na linuxie skłoniło mnie do tego, że chciałbym powrócić do gry Metin2 ;p Lecz ten stawia opór. Przedstawie wam co robiłem :

- Ściągnąłem Metina z oficjalnej strony, zainstalowałem przez program WINE, i oto zaczyna się problem.

-Metin ładnie się zpachował, jednak jak przyszła kolej na torrenta, to katastrofa . Na samym początku torrenta wyskakuje mi komunikat( nie chce mi się robić ss) : listening on 0.0.0.0:6881 failed: Unknown error. Błąd podczas pobierania pliku/-ów(Torrent: a)

2 sprawa, przeczytałem gdzieś, że można podmienić plik metin2.bin z metin2 us, uczyniłem tak. Metin ładnie się włączył , ale przy logowaniu cały czas wyskakiwał komunikat: Zostaniesz połączony z serwerem. Tak wiem, było takich tematów mnóstwo, wszystkie przejrzałem, ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Proszę o pomoc !

3. Mod by KaMeR też nie działa, taki sam problem jak w pkt. 2, gdy wpisze złe id i hasło to pisze, "podałeś zły login lub hasło' a jak dobrze, to 'zostaniesz połączony z serwerem'/<< i tak cały czas

Opublikowano

najlepiej zamiast torrentowania wejdz na strone

To jest ukryta treść, proszę

i pobierz najnowsza paczke z aktualizacja, po czym wrzuc pliki z archiwum do twojego folderu z metinem

Po ściągnięciu najnowszych aktualizacji i wrzuceniu plików do metina, wyskakuje kolejny błąd, tym razem szwankuje HackShield :UNKNOWN_ERROR(errorCode=108)-

Macie jakieś pomysły ? będą plusy

Opublikowano

graj na privkach tam sie nie sypie. zamiast spolszczen uzywaj moda kamera. jedyne problemy jakie napotkalem w dzialaniu to przy modzie na sf2010. na zwyklym modzie pieknie smiga mam wine 1.3.16. w sumie na sf2010 tez niby dziala ale wlacza sie moze raz na dziesiec co jest deko wk.....

• Dodaj nową pozycję...