Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brzydal

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ekhm. Czy generowanie mapy podlega pod podpunkt 7.4?

"Zabrania się działania na szkodę serwera i/lub społeczności. Kara - ban 4ever."

Czy pod jakiś inny, bo ja nie widzę niczego o generowaniu mapy w regulaminie.

Chyba, że należy uznać to jako laggowanie, ale to chyba nie jest stałe działanie na szkodę server'a, tylko na czas określony.

Jeżeli można - proszę o dopisanie tego do regulaminu.

Edit: Nie, nie bronię go.

Nic.

Opublikowano

asd1111 sam przeklinałeś na poprzednim servie 3 dni temu więc nie pisz kto tu jest kulturalny ...

unban mu się należy bo ten ban jest bez sensu nie ogarniam go sam-.-

ciekawe kto nie generował mapy ciekaw jestem tylko tego... jeśli on dostał bana to każdy powinnien...............

Opublikowano

A ja jestem za unbanem

to co nie można zaszyć się gdzieś dalej??

bo nie każdy może lubi blisko spawnu domki czy tam co innego bo chce np. mieć trochę prywatności

A ty kokosz niby nigdy nie generowałeś mapy....

sygnaturkan.png

sygnature by replite13

Opublikowano

koniec serwera ostatecznie juz upadl ludzie dostaja bany za chodzenie za daleko i generowanie mapy.

Brzydal jest grzeczny kulturalny a bana dostal za chodzenie daleko za miasto.

Nara koncze z tym serwerem i wam tez radze. To jest juz agonia

742611478555387739101.jpeg

Weteran
Opublikowano

Ludzie, ale wy dziwni jesteście najpierw piszecie do kokosza aby go zbanował, a teraz go bronicie.

W sumie ja też jestem za unbanem dla Brzydala, chociaż wiadomo że brzydal robił to celowo, a jeśli nie to inni po prostu odebrali to w ten sposób,w sumie... to brzydal nawet się przyznał do tego na czacie.

Opublikowano

JA powiem tyle Brzydal zrobił głupio, ale należy mu się unban taka ostatnia szansa bo każdy na nią zasługuje ofc jak znów będzie lagował to już perm ban bez odwołania.

Opublikowano

unban! to jest minecraft i sensem tej gry jest tworzenie i poznawanie swiata jak sie nie podoba to zrobcie wielki mur 4000x4000 i na to cub to bedziecie mieli spokoj

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Że tak powiem - gówno, nie argumenty.

Celowe lagowanie serwera
Zabrania się działania na szkodę serwera i/lub społeczności. Kara - ban 4ever.

Nie ma unbana.

@2x UP

To podobno nie pierwsze wykroczenie Brzydala. Nie ma niańczenia się. To nie przedszkole.

@up

A to jest serwer MPC Forum, i obowiązuje na nim regulamin.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

@Astvill

"Zabrania się działania na szkodę serwera i/lub społeczności. Kara - ban 4ever."

Działanie na szkodę servera? Będzie generował, znajdzie co chce i po lagach. Więc nie jest to stałe działanie na szkodę. Ja np. szukam pustyni.

I co, nie mogę chodzić generować?

Czy gdzieś jest to w regulaminie zapisane? Bo jeżeli tak, to pokaż mi gdzie. Bo to nie jest działanie na szkodę. Bo to jest Minecraft.

Jestem za unbanem.

Nic.

Opublikowano

ja też za unban widać na chacie że brzydal troche kozaczy ale to przecież nie jest zakazane...

kozakiem może być lepiej żeby nie był chamski.

UNBAN!

Opublikowano

@Up:

Każdy na początku nowej mapy chodził i generował, nie tylko on. Teraz też chodzą, tylko że teraz Kokosz teleportował all do siebie bo znalazł dynie. Czy on też nie generował?(to jest pytanie, nie jestem pewien) KAŻDY, powtarzam, KAŻDY generuje mapke. I nie mówcie, że nie bo i tak jest inaczej.

Ja też chodziłem i generowałem i co, też dostanę bana?

Brzydal miał pecha, bo akurat był Kokosz.

Nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...