Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Hackshield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc po długiej przerwie w grze powróciłem do niej.Włączam combata,klikam strat game,pojawia się hack shield.Pasek ładowania stanął w miejscu.Po 3 minutach pojawiła się informacja: Failed to update protection modules! - ErrorCode [0x30000090].Robiłem wiele razy reinstalke ale nic z tego.Gra po reinstalce działa,trzeba długo czekać na wejście do gry okolo 6 minut ,ale działa.Po ponownym włączeniu gry i tak pojawia się ten sam problem . Próbowalem manualnie robić hack shielda ale nic z tego.Mam wyłączona zaporę i antywirusa.A bez sensu jest za każdym razem instalować grę żeby móc sobie znowu pograć.Proszę was o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wyraźnie napisałem że robiłem reinstala wiele razy.Nawet pobierałem z innych źródeł grę.Już nie wiem co mam robić.Mógłbym skopiować pliki z hack shielda i potem podmieniać za każdym razem,ale musi być inna odpowiedz.Dobrze by było gdyby ktoś się pofatygował i wrzucił swojego hack shielda do rapidshare to mogło by pomóc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Też tak miałem .. ; /

Ale pomogło mi to:

Wchodzisz w folder z grą potem w następny folder "HShield" - znajdź plik o nazwie HSUpdate

Ja tak zrobiłem raz i mi pomogło nie wiem jak tobie ;)

beznazwy1kopiac.png

|Nob|Random|Hejter|