Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stronki Z Grami Na Androida. Albo Gry...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zna ktoś może jakieś stronki z grami na androida? Dokładnie aby były na telefon HTC Wildfire.

Stronki pisać na PW albo tutaj. (Biorę całą odpowiedzialność na siebie)

Można znać gierki i tutaj podać tytuł. Fajnie by było gdyby gatunek gry był RPG.

Pozdrawiam. termiator.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Ma też gry za darmo? Skoro nie stać go na gry to jak go stać na telefon? Ukradł?

RAsfepN.png
Opublikowano

Na gry mnie stać. Ale w Markecie są gry 2d (czasami się zdarzy że i 3d ; o) i są po 14zł. Ale mój koleś ich nie poleca bo wkurzają czasami. Sam pykałem na jego telefonie w niektóre i słabe.

Szukam takich gier w które mógłbym się na długo wciągnąć. Tzn. na długie wieczorki lub nawet i nocki. Szukam gier też z poziomami, ulepszaniem własnego ekwipunku itd.

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o grę z rozwijaniem poziomu postaci itp. to najlepszy jest "Dungeon Hunter". A taką, w która można się wciągnać to "Gangstar: Miami Vindication", grafika wymiata.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na gry mnie stać. Ale w Markecie są gry 2d (czasami się zdarzy że i 3d ; o) i są po 14zł. Ale mój koleś ich nie poleca bo wkurzają czasami. Sam pykałem na jego telefonie w niektóre i słabe.

Szukam takich gier w które mógłbym się na długo wciągnąć. Tzn. na długie wieczorki lub nawet i nocki. Szukam gier też z poziomami, ulepszaniem własnego ekwipunku itd.

MC ci się znudził? jak nie gdzieś jest wersja na androida :D

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Jeśli chodzi o grę z rozwijaniem poziomu postaci itp. to najlepszy jest "Dungeon Hunter". A taką, w która można się wciągnać to "Gangstar: Miami Vindication", grafika wymiata.

No tak ale już próbowałem i za duża rozdzielczość xD Poza tym wkurzają mnie te pliki SD itd.

1344070068-U346826.png

Opublikowano

No na pliki SD raczej nic nie poradzisz, ale z reguły jak masz Wi-Fi to szybko się ściągają, a co do gier to spróbuj może inną instalkę znaleźć bo dużo wersji jest...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png