Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Vindictus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim . :P

Przejdźmy od razu do rzeczy , tak więc mam problem z grą Vindictus . Od rana siłuję się z tą felerną grą .

Używam Proxyfire'a i Hack Shield Blocker . Wszystko elegancko zrobione ale wyskakuje mi bląd przy logowaniu i takie różne napisy :

"Currently under maintenance . Please check notice on the homepage and try again later"

"Authetication failed in the [NGN] server . Please try later"

Domyślam się co to znaczy ale nie zupełnie :(

Z góry dziękuje :D

P.S. Dam plusa albo minusa

mca.png

2edwebq.jpg

Opublikowano

Jeśli jesteś z Europy, (a pewnie jesteś) to sobie długo poczekasz ponieważ producentowi gry nie śpieszy się z wydaniem łatki umożliwiającej granie w europie

aqcu39P.png
Opublikowano

Cześć wszystkim . :P

Przejdźmy od razu do rzeczy , tak więc mam problem z grą Vindictus . Od rana siłuję się z tą felerną grą .

Używam Proxyfire'a i Hack Shield Blocker . Wszystko elegancko zrobione ale wyskakuje mi bląd przy logowaniu i takie różne napisy :

"Currently under maintenance . Please check notice on the homepage and try again later"

"Authetication failed in the [NGN] server . Please try later"

Domyślam się co to znaczy ale nie zupełnie :(

Z góry dziękuje :D

P.S. Dam plusa albo minusa

Currently under maintenance . Please check notice on the homepage and try again later- Trwają prace nad serwerem, sprawdź oficjalną stronę, oraz spróbuj ponownie.

Jeżeli chodzi o dobre proxy to polecam program 'Aol'

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...