Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciągle dostaje Monety, a ciągle też spada ich cena po ile teraz chodzą, by sprzedać i na tym zarobić??

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

hmmm, ja wystawialem po 50s ale niektorzy sa tacy ze po 30 sprzedaja i to wlasnie przez nich spada cena monet, osobiscie uwazam ze warto je przechowywac w magazynie a potem jak sie cena podniesie to wystawisz i sporo zarobisz

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

ja ostatnio sprzedałem za 80s 3x a i tak po patchu 3.6 cena monet pójdzie w górę bo za 100 monet będzie można dostać 50 KK, ja szacuje że teraz kosztuje 41s (średnia cena monet),podejdzie nawet do 60s napewno będzie puziniej zchodzić w dół ale nie dużo .

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dzięki za pomoc gdyby ktoś szukał kuszy, kurtki dla kapłana albo broni dla rycerza cienia albo łucznika niech szuka w Valorian postaci o nicku Idzior968 pzdr.

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

jestem takiego zdania ze na PL'u jest chyba najwieksze sciaganei kasy z graczy więc osobiście wątpie w to ze taka mozliwość się pojawi, zauwazcie ten fakt ze nawet w EG które jest z patha 1.6 jest peleryna a w Pl? dopiero na poathu 3.4 ostro nacina sie polskich graczy :P

Opublikowano

5kk to już prędzej niz 50:P bo Ilumir jest dobrym Administratorem nawet kiedys pisalismy ze sobą troche na gg i mielismy dobre kontakty ale on tez lubi zarobic wiec az tak dobrze to nie ma :)

Rekrut
Opublikowano

jestem takiego zdania ze na PL'u jest chyba najwieksze sciaganei kasy z graczy więc osobiście wątpie w to ze taka mozliwość się pojawi, zauwazcie ten fakt ze nawet w EG które jest z patha 1.6 jest peleryna a w Pl? dopiero na poathu 3.4 ostro nacina sie polskich graczy :P

Peleryny na PL weszły od patcha 3.3 , a co do sciagania kasy z graczy to fakt , dlatego jak narazie gram bez kk i zobacze co z tego bedzie :P

A co do tych monet to jeżeli mają być za to kk to według mnie albo 50 albo w cale bo po co komu zbierac badz kupic 100 monet za dajmy na to 5g i w nagrode otrzymać 5kk to nie ma sensu .

Opublikowano

NIE MA SENSU I JEST ZUPELNIE NIEOPLACALNE!!!

to oznacza ze na 100% bedzie w polsce

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...