Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bfbc2] Demo Download

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już od dawna chyba nie ma bety bc2...

Beta była tylko przed wydaniem gierki właśnie dla graczy żeby mogli przetestować.

Opublikowano

Czyli nie mam zadnej szansy na darmowe przetetowanie tej gry? Jesli tak to mam kika pytan:

Czy jak kupie w jakims punktem sprzedarzy BattleField Bad Company 2 to do gry przez neta bede musial dokupic jakas latke, zalogowac sie na EA czy odrazu mozna grac multi?

Czy wogle oplaca sie kupowac te gre czy lepiej: grac dalej w combat arms i w to pakowac kase, kupic black ops'a?

Prosze tez o pare informacji na temat te gry i jesli jednak kupie ta gre to warto dokupywac wersje "Vietnam"?

ps. Prosze moderatora o dodanie ankiety z pytaniem "Czy BattleField Bad Company 2 to fajna gra?"

i odpowiedzi: Tak, o wiele lepsze nic te glupie internetowe FPS"y typu warrock czy combat arms.

Nie, fabula do du*y, grywalnosc tez do du*y.

Inne, napisz w poscie...

Opublikowano

Nigdy nie kupuj Black Ops'a taki shit, że nie da się tego określić.

Sam go kupiłem i się zawiodłem.

Battlefield Bad Company 2 to porządna gierka.

Jak kupisz będziesz miał key'a przez którego tworzysz konto i grasz na multi.

Przy pierwszym uruchomieniu gry automatycznie będzie Ci się updatowała gra.

W update będą nowe darmowe mapki.

Co do Vietmana nie jestem przekonany, na allegro kupisz key'a za 20zł ale dajce Ci to kilka mapek i broni.

Combat Arms a Battlefield Bad Company 2 to zupełnie inna bajka ;)

Czy Battlefield Bad Company to fajna gra.? TAK

w83od2.jpg

Opublikowano

Gra jest warta kupna, ja grałem kiedyś na PC, a właśnie dziś przerzuciłem się na XBOX 360 i nie mam nic do zarzucenia.

Według mnie nie ma porównania między CA, BO, a BC2. W BC2 jest dużo lepsza grafika i efekty (co jest chyba najważniejsza) w CA i BO nie zniszczysz nic poza wybuchającymi beczkami.

W Vietnam nie grałem więc nie mam zdania ale nie wątpię, że jest tak samo zajebisty jak samo BC2.

PS. Ty samemu też możesz zrobić ankietę, ja ją tylko podepnę ;)

Ale jak już będziesz ją robił to staraj się, żeby to jakoś wyglądało.

Opublikowano

A ja grałem w Vietnam i polecam, niedrogi, ale fajny. Szkoda tylko, że nie ma jakiegoś, chociaż 3-godzinnego trybu single. Ale to tam mało ważne. Więc polecam ci kupić BFBC2 z VIETNAMEM. xD

(_)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...