Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga Menester

Koniuh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym złożyć skargę na moderatora menester który co chwile na say'u

przeklina pisząc "kurwa","kurwa" i narzekając że nie ma czasu na rozdawanie cubów.Gdy dostałem

dziś moda menester pisał że piwnic nie dajemy więc nie dawałem.Później poszedł na skarge

do geoninga i wrócił pisząc mi "jeszcze jeden raz coś zrobisz i wylatujesz" nawet nie wiedziałem o co chodzi.

Gdy poprawiałem cuby zostałem zdjęty z pozycji moderator.Poprawiałem cuby bo nie wiedziałem że mają

być w odstępach 3.Geo napisał mi że wylatuje z powodu złego dawania cubów(nie dawałem piwnic).

Napisał również że nie umiem dawać cubów.A co to za problem wkopać się w ziemie 5 kratek cyknąć lpm

potem iść na skos do drugiego rogu napisać //up 10 i komendy dodające? Wiele osób może potwierdzić

że menester nie nadaje się na moda a ja się dobrze sprawowałem.Odnoszę wrażenie że zachowuje się

jakby mógł rządzić każdym moderatorem.Proszę o jak najszybsze usunięcie go z pozycji moderatora.

Dziękuje i pozdrawiam.Dowody będą w logach i w komentach.

Popełniłem jeden błąd gdy nie miałem dostępu do miasta,ale szybko go naprawiłem.

Affib może potwierdzić.

Menester ty się nawet tu nie wypowiadaj.

Bo nie mam zamiaru dyskutować z taką osobą.

Moim zdaniem moderator to osoba poświęcająca się ludziom która na swoje sprawy powinna przeznaczyć

mniej czasu a poświęcić go więcej innym.Dobrze wiedział co do obowiązek moderatora.Ja nawet nie miałem czasu

sobie cuboid'a dać.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Moim zdaniem Menester nie dojrzał jeszcze do funkcji moderatora, jego wulgi i zachowanie pod wplywem emocji jest niedopuszczalne dla tego typu stanowiska.

Dodam jeszcze, że Menester wywalał osoby zbliżające się do jego chatki, i nazywał nolifem tych, co szukali dla siebie miejsca w dalszych obszarach mapy, bo biedny Menester miał przez to lagi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Poczekajmy aż się inni wypowiedzą.

Do mnie też pisali że nie dajesz piwnic więc EPic faiL.

Geo nic źle nie zrobiłem.Nie dostałem informacji że mam robić

w określonych odstępach.Po drugie jak ktoś źle dostał działkę pisał do mnie i poprawiałem.

W regulaminie nic nie ma że mają być piwnice bo nawet toxing się pomylił kiedyś i moda nie stracił.

Ja traktowałem to poważnie.Siedziałem do 2-3 w nocy (potwierdzić może buba).

trudno, ktoś mógł to odebrać zbyt poważnie, ale większość użytkowników się z tego śmiała. 

Czyli wszyscy się śmiali z jednego? Gratulacje.

Zaraz będzie pare ss'ów co do menester'a o

ile ludzie się odważa je dać.

@edit

Straciłeś 30 minut życia bo nie pisałeś że tam nie wolno dawać cubów.Więc pomyśl dzieciaku skąd mogłem to wiedzieć?

Weteran
Opublikowano

Mam SSy na którym jest pokazane podejście do pracy Menester:

2011-03-26_114141.png

MixSie ty jesteś niewiele lepszy, kiedy Geoning zabrał ci moda to od razu zacząłeś się wyżalać na czacie cytuje: "Geo lubi tylko graczy w swoim wieku"(czy coś w tym stylu) albo "Dobra ja spadam stad, nie ma sensu tu dalej grac"

Moim zdaniem wy dwaj nie jesteście idealni, ale to chyba nie powód aby od razu straciliście moderatora, prawda?

Opublikowano

Wg mnie MixSie powinien mieć moda, a menester nie.

Menestrowi się w dupie poprzewracało od tej władzy.

Chamskie odzywki do graczy..

WULGI-TO nie ważne że ktoś Cie zdenerwował, moderator musi mieć opanowane emocje

Czasami jest i tak, że nie chce mu się cuboida założyć.

A pisze, jakby był bogiem O_o

Zbyt duże mniemania o swojej osobie.

[Moderator] MixSie-Tak

[Moderator] Menester-Nie

To jest moja opinia.

@edit

20 cuboidów na dzień?

Boże toż to wy się opieprzacie za przeproszeniem na tym serwerze O_o

W 1 dzień w 3 osoby mieliśmy 120 cuboidów na wcześniejszej becie ...

25qpzwi.png

Opublikowano

Pozwólcie że przytoczę regulamin moderatora

2. O moderatorze.
Moderator odpowiedzialny jest za utrzymywanie porządku na serwerze.
Moderator jest zobowiązany pomagać graczom.
Moderator nie może faworyzować żadnego z graczy.
Na prośbę gracza moderator ma obowiązek utworzyć cuboid.
W określonych przypadkach moderator może zbanować gracza lub chwilowo wyrzucić go z serwera.
Moderator jest zobowiązany do bezwzględnego przestrzegania regulaminu.
Zwierzchnikiem moderatora jest administrator.

Punkt 4 i 6

Opublikowano

Najbardziej robotę to knocisz ty.

Pierw piszesz o odstępach 3 kratki potem robisz sam jeden odstęp.

Ogarnij rozum i zastanów się o co Ci chodzi.W tym temacie nie chodzi

o to bym wrócił tylko o wyrzucenie Ciebie.

Opublikowano

Menester wszystko robi źle.Przeklina,nie daje cubów.Gdy prosiłem go o cuba napisał że jak zrobi domek.MixSie jest lepszy i pomaga.

MENESTER TO PAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przed chwilą coś pierdolił, że robi komuś cuba 90x90, napisałem na sayu "Jak chcesz zrobić komuś takiego cuba jak nikt nie ma +200k?" po czym wyszedł z gry.

Opublikowano

też troche mnie wkurza zakłada sobie(albo komuś) cuba 90x90x110 bez płacenia a ja np mam zbierać na to ... taki cub kosztuje ponad 900k a nikt teraz tyle nie ma ..

Opublikowano

odkąd ten temat został założony to Menester ciągle tylko cuby ... teraz robi all aby mieć nie czystą opinie ;d MixSie co do Cb nie mam zażaleń, z resztą do Menestera też nie albo chociaż, troche wcześniej widziałem jak pisałeś ,,Nie rozdaje cubów, nie mam czasu, wszedłem na chwile" a grałeś wtedy ponad na 2-3h ;d.

Mi oni nie zawinili więc reszte informacji zachowam dla Siebie ;]

Opublikowano

Ludzie jesteście śmieszni.

1. MixSie nic nie umiał, każdy cub który został rozdany przez niego był zły. Menester jak coś zrobił to dobrze.

2. On nic nie robi? Dzisiaj chyba przez 2h siedział i cały czas rozdawał cuby.

( Nie dziwię się że potem już nie chciał ich rozdawać )

3. Do do tekstu: Chamskie odzywki do graczy. - No wybacz ale jak ktoś jest aż taki tępy i trzeba mu 7 razy coś tłumaczyć no to sorry.

Menester trzymaj się. MixSie dobrze że straciłeś moda.

Pozdrawiam

bez linku do forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...