Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Squalmt2[Pl][Hamachi]

ZellMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HaHa rn . poniżasz się ! haha nie wyzywałeś rodziców haha ??? gościu paru świadków jest a Ty jedziesz że nigdy tak nie pisałeś haha sam się ośmieszasz.

Tyle świadków jest a Ty z swoją gadką i piszesz że nigdy nic tak nie pisałem haha.

Gościu , robimy testy z kumplem , jesteśmy bez eq a Ty zaczynasz walić nas samymi strzałami i piszesz na ogólnym że hahaha jakie ciot* na strzały padają ... śmiejesz się z naszej ortografii ... kolega zrobił błąd a Ty go zaczynasz jechać że dziecko bo robi błędy a sam takie piękne błędy robisz że ... piszesz do nas " :* " a zaraz nam mówisz że jestem gejem .... ehhh kto do mężczyzny wysłał całusa ??? Masz podjarę że znasz GM i co gówno mnie to obchodzi ... Ja znam za to John Cena i mam jego czapkę bo złapałem .. byłem na gali i co nie jaram się tym ... Nikt z gildi Cię nie lubił bo się wymądrzasz że ta słabo wali to ja wywalcie z gildi ... pouczasz wszystkich jak robić bony ... a co mnie to ja mam swoją strategię i każdy ją ma i się ją trzyma a ty nawalasz na chacie gildyjnym że kur rób te bony i te .... dobra masz dobre bony masz podjarę stoi Ci wieża Eiffla i zatrzymaj to dla siebie a nie wkurzasz całe królestwo redów ... Weź podchodzi taka ninja i się pyta czy może do gildi a Ty Spierdala* nie trawię tego ... piszesz że my mamy ADHD , że jesteśmy dziećmi itp . a sam się zachowujesz jak " dziecko " wyzywasz od rodziców piszesz o penisach o wszystkim normalnie ... i piszesz że to my .... tyle świadków masz ... że głowa boli ...a Ty normalnie na forum się pokazałeś w tym temacie i jeszcze przeczysz ...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

@Stone

Jak już pisałem to on mówi swoją wersję a wy swoją. Z jednej strony wierzę Wam bo gramy razem ale z drugiej to i r.n mówić może prawdę. To już ustalcie sobie sami.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

rn. proszę Cię tylko nie bot. To kumpel z serwa, forum i gildii. Ja się w to nie mieszam bo jeszcze mi się oberwie ^^

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dobra rn. załatw sobie świadków że tak nie robiłeś ,. ja mam paru kumpli , Zell i całą gildie ...

Ja Ci zaproponowałem Skype to odmówiłeś , boisz się czy jak ???

@LaYeR91

Spoko niech sobie " ulży " ja to olewam . niech sobie pisze co chce.

Ja mu zaproponowałem czystą , legalną rozmowę przez kamerkę a on odmówił ... woli besztać ... takie ma maniery

To jego wizytówka jak u niego jest w domu , jak go wychowali i czy jest przemoc ... Tego uczą w szkole .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

@Stone

Aha ... No widzisz. Są i tacy ludzie co mają " zbyt nerwowy " charakter.

@rn.

To się opanuj i nie bluźnij ^^

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja mogę tylko potwierdzić to co napisał kolega StoneKnight w wszystkich postach ... 100 % racji , widziałem co wyrabiał w gildi na chacie ... i co pisał do ludu ...

39707796775263752168.png
Opublikowano

Nie chce Ci grozić ani nic w tym stylu , zaproponowałem Ci , pogaduszkę na Skype , odrzuciłeś to , zmienił byś zdanie " frajer "

nie chcę Cię obrażać bo wiem w co to się zmieni jak zacznę ,Chcesz wojnę ?? na pewno ?? masz gwarantowane jeśli chcesz. Masz tych świadków ?? proszę podajesz nicki ... czytaj poprzednie posty jak jedna osoba czołowa pisze za całą gildie

Ty masz marne parę osób które wątpię że w ogóle istnieją ... Popraw w ogóle ortografię bo nie da się odczytać ...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ja pie**** r.n już sie kur.. podlizuje bo ga go zbanowal na ip .

A co do poprzedniejszych postów o ,, nim '' to sie zgadzam w 100%

Jak to Ga napisal ,, Na Metin35 było ich tyle że kazdy obciagał '' coś w tym styłu jak pisałem że cie zna z serwera ^ ^ .

To koniec i tyle a ga nie ma 2 dni -,-

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-.-

Musze poczekac az zrobie nowa sygne o,o << przez makina Stracilem swoja :D

Opublikowano

A ja powiem tyle !

Temat do zamknięcia !

a nie sobie posty nabijacie macie opcje "edytuj" !

Więc jej kiedyś użyjcie !

oDYVDfv.gif
Opublikowano

@Up

Czytaj ze zrozumieniem. Serwer działał kiedy była robiona prezentacja i działał też po jej zrobieniu. Teraz jest konserwacja serwera ( tzn. w naprawie ) i będzie działał. I jeśli nie wiesz co jest grane to nie pisz.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Layer

tu rn . dobrze , że sprawa ucichła . ja teraz spędzam max 1h przed komputerem . czemu ? otóż dlatego ,że za dużo życia zmarnowałem na metina . niedawno poznałem fajną dziewczyne i caly czas przewaznie jestem na podwórku z kolegami i bratem . więc życze wam miłego no-lifienia na forum .papa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...