Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Pierwszy Cub 9X10 Poza Miastem Za Free?

NupBuster

Pierwszy cub 9x10 poza miastem za free?  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pierwszy cub 9x10 poza miastem za free?

• Tak
      27
    • Nie
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co uważacie?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

jestem na nie przestancie robic juz wszystko zeby bylo latwiej (ceny cube'ow, ceny kaktusow) i wezcie sie kur*a do roboty zamiast narzekac

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ja się zgadzam, ale cub 5x5. Moim zdaniem na pierwszą plantację starczy.

Opublikowano

Dobra będę na tak bo niektórzy nie potrafią ale zawsze można zebrać 2-3 trzciny zrobić hodowle i już się ma

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Uczeń
Opublikowano

Jestem na tak, bo ten kto zaczyna zabawę z mc nie wie od czego zacząć. To byłoby na dobry start.

Opublikowano

pijany tobie łatwo mówić...inni zarabiają 5k w kilka dni więc dla nich to jest spory wydatek

hahaha!!

w pierwszym dniu na tym serwie (a gram już ogólnie w minecrafta dwa dni) bez problemu sobie cuba w mieście załatwiłem.

Ci co nie potrafią uzbierać na niego, to po prostu kompletne nooby.

Jestem na nie.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

po prostu idz daleko za miasto od spawna i wez zew soba jeden stack trzciny zaloz plantacje na pare rzadkow i zysk 5k na 1h gwarantowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...