Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ze Spol I Nie Tylko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nastepujacy problem otoz jak sciagam niektore spolszczenia to mi automatycznie usuwa i moda tak samo i Connect_Changer nie wiem co jest. Jak probuje zrobic spol samemu to wyskakuje Nie odnaleziono Pliku Bin czy cos takiego

Za Pomoc Limit + lub jak kto woli - i oczywiscie 5 !

Z gory dzieki

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

niestety jak sciagam moda to mi go po 5 sekundach usuwa

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

Jakiego masz antyvirusa ?

Widać że jakiś czuły zmień go ;)

Najlepiej ESET Smart Security ;)

McAfee SecurityCenter

tesspjp.jpg

Opublikowano

Hmmmm pewnie win7 ?

Poszukaj w tym antyvirusie takie coś jak "lista wyjątków" i dodaj nazwę np.moda na tą listę"Nie znam tego antyvira więc nie wiem gdzie to tam jest :)

Opublikowano

no niestety 7 ;/

tesspjp.jpg

Opublikowano

sprawdź czy spolszczenie nie ma wirusa też mam McAfee i mi w większości spolszczenie wirusa wykrywa

też mam windows 7 jako system operacyjny i miałem problem z tym że po wyłączeniu opcji automatycznie skanowanie nie osuwało mi już automatycznie spolszczeń ale gdy tylko pokazywała mi się postać wyłączało mi metia aby działalo kilikamy na spolszczenie prawym przyciskiem myszy

wybieramy właściwości wchodzimy w zakładkę zgodność i wybieramy uruchom w zgodności z windows xp service pack 3

http://www.youtube.com/user/JuriMasters

Opublikowano

sprawdź czy spolszczenie nie ma wirusa też mam McAfee i mi w większości spolszczenie wirusa wykrywa

też mam windows 7 jako system operacyjny i miałem problem z tym że po wyłączeniu opcji automatycznie skanowanie nie osuwało mi już automatycznie spolszczeń ale gdy tylko pokazywała mi się postać wyłączało mi metia aby działalo kilikamy na spolszczenie prawym przyciskiem myszy

wybieramy właściwości wchodzimy w zakładkę zgodność i wybieramy uruchom w zgodności z windows xp service pack 3

nie niema wirusa ale nie tylko mi spol usuwa instalke metina 2008 tez i moda;/

tesspjp.jpg

Opublikowano (edytowane)

Tutaj masz instr. Od tego Antyvira.Przeczytałem że jest w nim takie coś jak "Lista Zaufania" Można dodać do niej co ma być nieusuwane :)

To jest ukryta treść, proszę

Miłej lektury :D

O tej liście jest na 63 stronie

Edytowane przez glinka333

Opublikowano

Pobierz innego antywirusa, polecam avasta. Nie jest najlepszy ale nie wykrywa nic w spol modach etc.

Lub dodajesz do ignorowanych virósów moda i spol.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Tutaj masz instr. Od tego Antyvira.Przeczytałem że jest w nim takie coś jak "Lista Zaufania" Można dodać do niej co ma być nieusuwane :)

Miłej lektury :D

O tej liście jest na 63 stronie

Jest juz wszystko OK wziolem wyjebalem tego AntyVira + dla kazdego za pomoc ! DO ZAMKNIECIA

tesspjp.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...