Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bony Dagger Pod Exp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie bony będą najlepsze do expa daggerem? hp, przeszywka, krytyk, omdlenie czy otrucie? mam 34lvl zara 35 zasadzka M3 na 35 wirujący wpadnie na M

EQ:

bojowa+9

lwiej mrówki+4 kd wita i uchyłki+3

skórzane buty+9

sztyletów narazie brak

apropos sztyli lepiej brać śr czy um? oczywiście pod exp wszystko. kasy mam sporo

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

Pod expa to śr ;)

Proponuję żebyś zrobił sobie buffkę ( zastąpi Ci to bonusy krytyka ), przydało by się 5/8% na trute no i jak wiadomo HP ile wlezie :D

1300907102-U198706.png

Sygnatura by

dudsonowa

Opublikowano

A ja bym użył jelonka + speed [jak masz HP więcej to też nie zaszkodzi] i na BO lurować EXP leci dobrze :P

A jak chcesz solo EXPić to tylko krytyk, na tym lv nie jest nic więcej potrzebne [czyli buff], omdlenie też jest spoko ale to juz potem na wyższym lv na bosach, trute masz w skilach a spowolnienie tylko na metki potrzebne.

Opublikowano

jelonek sr 25 + + marmurek + eq na hp + buff i na 35 mozesz zaczynac expic w v2 , a jak chcesz z buta to kozy z sr , eq na omdlenie / przesza / hp

btw po co mu na kryta jak Sztylety bedzie miał z SR bo chce do expa to i tak mało ze skilli bedzie brał

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

no tylko że wirujący na M1 ma jakies 3% tylko na trutke

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

Więc tak

ninja potrzebuje dużo hp ,

na exp są potrzebne średnie :>

spróbuj załatwic przynajmniej z 8-10% truty ,10-20 kryta i z 5% omdlenia ( niekoniecznie) -na 35 +

Najbardziej interesował bym się PŻ i trutą , to jest niezbędnik ninjy

Koziki dużo nie kosztują, ale jeśli brak ci dochodów to polecam yangi z allegro :D

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Po co robisz kolejny topic?

To jest ukryta treść, proszę

tu masz tuty :

To jest ukryta treść, proszę

Bony na ludzi.

Abs'y, imho buddyjska/sokola/lwia stykną

Absorbcja na pż, lub czyste '+1500 pż'.

Otrucie/omdlenie, krytyk + buff dla dagg'a.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...