Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamersfirst - problem z logowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Soł...

Dałem ostatnio temat, że mam problem z zalogowaniem się na strone Warrock'a (gamersfirst) np. żeby wpisać Promo-Code! Dostałem link ale niestety nie działa więc dalej prosze o pomoc w tej sprawie...Chce sie zalogowac wpisuje na 100% dobre passy ponieważ takie same mi wchodzą na WR ale jest napis Login error. Please try again. no to próbuje 20 razy ale to nic nie daje...Ten problem jest już od jakiegoś tygodnia...

Prosze o pomoc!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuj tak się zalogować, że wchodzisz na warrock.net

Potem w marketplace

Wybierasz jakąś rzecz na którą Cię nie stać i dajesz I Want This

Przeniesie Cie do stronki, gdzie musisz się zalogować

Wpisujesz passy i tyle... ;)

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Jesli próbowałes tego wszystkiego to musisz na 100% wpisywać źle passy.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

ja mam ten sam problem, i nie pieprzcie głupot, bo przez nic nie idzie się zalogować, a w grze normalnie. To znaczy, że nie grałeś, lub nie logowałeś się na GF lub w grze dawno, i masz ten problem.

Kumpel mi właśnie tez dal acc 45 lvl z retkiem na mimiguna i nie gral na nim dlugo i tak samo jest.

Ale musisz wiedziec, ze wtedy, gdy nie potrafisz sie lognac, wejdz w e-mail, na ktorym masz zarejstrowane owe acc.

powinni Ci przysłąć coś, w formie kodu akywacyjnego.

pozdro

zbyt duża sygna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...