Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyytanie] Archer Czy Dagger Na Priva?

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam. Mam mały dylemat z wyborem klasy dla ninji. Zastanawiam sie nad archerem bo ta postać mi się od początku przygody z metkiem podoba, lecz nie wiem czy to jest dobra postać na priva na którym są takie bronie:

To jest ukryta treść, proszę

Jaką postać wyście by wybrali mając do dyspozycji takie sztylety lub łuki jak na screnie.

Proszę pomóżcie.

P.S. Sory za błąd w temacie (dziwna klawiatura)

Opublikowano

Moja opinia jest taka: jeśli korci Cię, żeby spróbować arch'a-zagraj nim. Bronie na serv'ie nie mają znaczenia.;)

Wielu ludzi narzeka na exp'a[fakt, bywa monotonny, ale nie tragiczny], ale jeśli uda Ci się wbić w miarę wysoki lvl-zyskasz na sile w PvP.

Jeśli przeglądałeś tematy nt arch'a w PvP, pewnie często spotykałeś się z opiniami, że arch jest beznadziejny, ale to bzdura-dobrego arch'a tylko healer może poskładać. Ew. wysiepany BM i dagger[z racji sporych krytów z zasadzki i mielenia wirującymi], ale gdy nauczysz się używać skilli-nie będą Ci zagrażać wcale;)

Co do daggera-też bardzo dobra postać. Na exp'ie lepszy od arch'a, ale w rozliczeniu w PvP potrzebuje krytów, żeby z archem wygrać.

A najlepsze jest połączenie postaci arch'a i dagger'a jeśli masz jakiegoś kumpla. Zabójczy i praktycznie nieśmiertelny duet.

Budowniczy
Opublikowano

Wielkie dzięki wam za rozwianie wątpliwości co do mocy archera :)

Opublikowano

Na tych plikach , sztylety i luki mają sr więc lipa.

Pograj daggerem , mało kto robi absy na strzały + jak walniesz z ognistej w full eq , może być ładnie.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...