Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Vip Hack (Świeży)

mololol303

Hack  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzia?a?

2. 2. Pomog?em?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga rodacy mpcf!

Jako, że staram sie być na bieżąco z hackami i modami, odświeżam VIPHACKa! Wersja 3.3 dostępna jest na Stronie f-cf.net

co zmieniono:

* Obsługa za pomocą Hoykeys zastąpiła stare menu wewnątrz gry

* Postać na monitorach innych graczy chodzi normalnie (stara wersja sprawiała że postać stała cały czas jak w menu z wyborem charakteru)

* Jest bezpieczniejszy, ponieważ w przeciwieństwie do swifthack, nie wywołuje client error po sześciu zabiciach (UWAGA!!! PATRZ ADNOTACJA!!!)

Ad.1: Zalecam użycie opcji x3 damage multiplier zamiast x9 czy też one hit, ponieważ tylko wtedy nie wywala nas z gry

Ad.2: Nie używać one hit na mutantach, bo niezależnie od multipliera wywali nas z gry!!!

Ad.3: Funkcje x3, x9 i OneHit mają IDENTYCZNY EFEKT!!!

Po każdej aktualizacji będę edytował post z ewentualnymi zmianami

Pozdrawiam

mololol303

Opublikowano

JAK TO WLACZYC W GRZE?

nr1: Jeśli włączyłeś hacka, ale nie wiesz jak go ustawić:

W głównym oknie hacka masz podane kombinacje klawiszy.

Osobiście używam optymalnej konfiguracji (ctrl+3, ctrl+4, ctrl+5, ctrl+8)

Wszystkie kombinacje, które wybierzesz, uruchamiasz dopiero gdy już grasz.

nr2: Jeśli ogólnie nie wiesz, jak go włączyć:

uruchom jako administrator (vista&7), zamknij wszystkie okna przeglądarki internetowej, jakie ci wyskoczą, następnie kliknij "GET ACTIVE KEY" i po lewej, na dole strony, która ci wtedy wyskoczy masz przycisk (również z napisem "Get active key"). Klikasz, pojawia ci się na czerwono tekst który kopiujesz i wklejasz do pola tekstowego w hacku, zamykasz przeglądarkę, włączasz crossa i patrz nr1

Poza tym, głosuj w ankiecie tylko wtedy, gdy już wszystko wyjaśnione.

Opublikowano

To mi nie działa mam windows 7 uruchamiam jako Administator i nie działa. <_<

Jakie gówno kur**

Jeśli ci pomogłem podziel się --

Opublikowano

Mam taki problem, że włączyłem hacka i gdy odpalam CF to gdy załaduje się HGWC to gra się nie włącza.

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Mam taki problem, że włączyłem hacka i gdy odpalam CF to gdy załaduje się HGWC to gra się nie włącza.

Sry za double posta

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

a ja mam znów całkiem inny problem gdyż włączam hacka wszystko piknie :) gdy juz gram nie naciskam zadnych skrotow nic kompletnie a mam wlaczona funkcje 1 hit kills i po 2 strzalach mnie wywala z rooma autorze masz jakąś podpowiedź

Yancovsky.png
Opublikowano

UWAGA DO WSZYSTKICH!!!

Nie zadawajcie pytań typu jak to ściągnąć, tylko obejrzyjcie stronę i zajrzyjcie do słownika

Siódemka to system W PEŁNI KOMPATYBILNY Z KAŻDYM SPRZĘTEM I PROGRAMEM, POD WARUNKIEM, że macie procesor i7 z funkcją wirtualizacji!

Ogólnie nie jest to system godny polecenia dla graczy, ponieważ na xp czy viście wasz sprzęt wygeneruje więcej fps niż na seven. Większość hacków również na nim nie działa (mówię tu również o trainerach do gier single player), nie zależnie jakiego typu to jest gra!

Krzystek, twój problem dotyczy innego procesu niż ten hack! Najprawdopodobniej pomyliłeś tematy. jesli nie działaja ci hacki, mimo że masz xp, który jest najlepszy do gier i hacków z nimi związanych, musisz pobrać coś w stylu WinAso (płatny, ale najlepszy) lub CCleaner, albo po prostu sformatować system, jeśli nie można go naprawić.

Biorąc pod uwagę, że hack jest z tej samej witryny co poprzednie viphacki, a w poprzednich tematach były skany, z których i tak nikt nic nie wnioskuje i ściąga hacka, stwierdziłem ze nie ma najmniejszego sensu ten skan wykonywać i wrzucać, a na stronie są linki do najnowszych wersji.

Tu nie ma wallhacka, ale jest opcja przechodzenia przez ściany.

Opublikowano

ten hack juz nie działa

+++

a własnie że działa. ciągle aktualizuję post i nawet jeśli już wykryto wersję, nowa już jest i w dodatku nie wykryta

P.S.: nie dubluj postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...