Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Easy Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem...

Włączam Easymetin2 , wszystko jest ok. Robię start nowa gra , pokazuje się okno metina... i nie mogę nic wybrać tak jakby się zacięło , nie można wybrać serva , a jak kliknę na byle jaki serv to się zamyka metin i albo wyskakuje jakiś błąd albo nie wyskakuje nic...

Proszę o szybką pomoc , dam plusiki.

Daj + :)

Fotka

Opublikowano

@2up

Jestem dziewczyną i korzystam w godzinach 16-18 [gdy jest darmowy] w sumie dziś pierwszy raz :)

@up

Mam XP

Już jakoś naprawiłam nie wiem w sumie co zrobiłam , ale nic nie klikałam przez kilka minut i chyba samo wskoczyło.

To teraz inne pytanie... Czas wędki... Wiem , że są tam gdzieś podane jakieś 2500 itd ale tutaj jest sekundowy.

2.0s może być ? Czyli 2 sekundy po chmurce wyjmuje .

Fotka

Opublikowano

@up

Mam już i jak już napisałam rozwiązałam ten problem, tylko teraz się zastanawiam czy czas wędki 2.0 s wystarczy. Tzn czy jest dobry bo na 40 rzutów chyba złapał mi 4 ryby. + 3-4 drobne. w m2.

Fotka

Opublikowano

@up

Mam już i jak już napisałam rozwiązałam ten problem, tylko teraz się zastanawiam czy czas wędki 2.0 s wystarczy. Tzn czy jest dobry bo na 40 rzutów chyba złapał mi 4 ryby. + 3-4 drobne. w m2.

Zależy od plusa ulepszenia twojej wędki.

Np. jak masz +1 to czas wędki należy ustawić na 2850 milisekund = 2.85 sekundy ~ 2.9 sekundy

POZDRO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...