Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Unlimited Ammo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem że nie mogę włączyć unlimited ammo w Solo i w Multi w zombie nie wiem o co chodzi, jak czytam sobie niektórych posty to piszą ludzie ze im działa a połowa pisze ze im nie działa. Działa mi np noclip god, szybkosc ruchu ale jak chce włączyć unlimited ammo (wchodze w config.cfg nie w config_mp. a z reszta w config_mp tez wpisywalem i wpisuje bind F5 "sf_use_ignoreammo 1" probowalem tez na inne przyciski np. 8 , f4 f6) to mi poprostu nie dziala . Probowalem tez inne komendy co wiara mi podawala i bez skutku . Prosze o szybką odpowiedz bo zapewne nie tylko ja mam ten problem tylko duzo osob na MPC

Opublikowano

niestety po ostatniej aktualizacji BO,która miała miejsce w ostatni piątek, mnie również przestał "unlimited ammo" działać z tego co widzę (a gram codziennie w zombie) to nikomu nie działa :angry:

Opublikowano

mam tak samo po aktualizacji,czyli trzeba cierpliwie czekać aż coś nowego się pojawi ;/wielkie dzięki treyah, na domiar tego w CoD WaW komenda sf_ignoreammo_1 działa po dziś dzień ciekawe co im w Black Ops przeszkadzało .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...