Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Metin2 Minibot + Updater (Czytanie Ku,Kd,Instrukcji W Szybkim Czasie)

ps19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metin2 MiniBot + Upadater

Przedstawiam wam Metin2 MiniBot + Updater. Wystarczy, że włączysz Bota, a on zrobi wszystko za ciebie.Działa na Privach i na PL tylko musi być Zwój Egzorcyzmu.Działa po Metin2Mod, ale musi być oryginalna skórka.Nie działa na zminimalizowanym metinie.

Changelog:

-Naprawione pk_mode
-Dodane czytanie instrukcji.
-Został dodany klawisz szybkiego stopu END.
-Został dodany Updater dzięki, któremu będziesz miał zawsze aktualną wersję.
-Zostało naprawione sprawdzanie poziomu skilla.
-Został dodany suwak, dzięki któremu możemy ustawić czułość Bota.

Funkcje:

- Czytanie Kamieni Duchowych.
- Czytanie Księgi Umiejętności.
- Czytanie Instrukcji

Download:

http://uploading.com/files/efm9a2m4/mt2minibot-instalka.exe/

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=05a3df8884f9594b257bc81335fe829260858fe1c0303db612e22153524e1dba-1301592346

Wkrótce:

-Potioner
-MH

Uwaga:

Aby  skrypt  działał poprawnie na PL należy zainstalować obejście do  HackShielda,  gdyż skrypt może być przez niego blokowany.Obejść na forum jest pełno więc nie udostępniam

Ważne:

Jeżeli komuś nie działa to niech przeczyta kilka razy instrukcje, a dopiero potem pisze że nie działa.

Zapraszam również na mojego bloga.

http://ps19-programms.tk/

Opublikowano

Jest dostępna aktualizacja dzięki, której nie będzie problemów z Updaterem.

Opublikowano

Może prowadź jeden temat a nie zakładaj coraz to nowszych tak naprawdę z tym samym...

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Zmiana hostingu.Przy okazji update

Opublikowano

@Glanabana - to nie mam nic wspólnego z moim botem masz coś nawalone w plikach metina.

Opublikowano

Tej ale nie rokminiam tego jak to uruchomić? i jaki to klawisz szybkiego pisania czy coś takiego? Napisz mi tylko jak to uruchomic by mi czytało, bo w instukcji to dałeś głównie jak czytać kamyki a nie KU :/ Oj Boże jak coś robisz to rób to dokładnie, albo daj filmik...

Chodzi mi głównie o to co mam wpisać w grze by czytał KU

Opublikowano

W grze kupujesz KU i zwój Egzorcyzmu najlepiej całe eq KU i z 50 Egzo.Zaznaczasz ze ma czytac KU ewentualnie kupujesz rade pustelnika i zaznzczasz czy ma czytać.

Opublikowano

Lol przecież jak kupie zwój egzorcyzmu to po co mi ten program? Jak zwój jest po to aby nie czekać 24h... Myślałem, że właśnie to jest hack dzięki któremu nie trzeba tego kupywać.

Opublikowano

Ten program jest po to żeby czytac za ciebie np. Zapodajesz bota zaznaczasz czytanie Kamieni Duchowych i idziesz robic co innego.

TosFFaFke - Działa sam mam win 7 64 bit.widocznie coś źle robisz.

Opublikowano

Mi nie dziala. Sciagnalem, odpalam i wyskakuje komunikat "Windows cannot access the specified device, patch, or file. You may not have the appropriate permissions to acces the item".

Prosze o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@beliar12345- Spróbuj uruchomić program jako administrator.

Wyszedł nowy Update.

Opublikowano

Weź spierdalaj z takim gównem chuja robi i jeszcze się go wyłączyć nie da limit - przez tydzien

Opublikowano

@Piteruum- Plik nie mają nic do rzeczy. W instrukcji masz jak ustawić metka, Program działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...