Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odys_Chams_Ll_Działa_Na_Nowych_Eventowskich_Ciuszkach:)

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnie chamsy były pozbawione działania na nowych eventowskich kostiumach, wiec zrobiłem Stride Loggera aby wyciągnąc wartości potrzebne do zrobienia chamsów. Jeśli komus sie to przyda to numer stride dla playera w grze CombatArms == 44 || 36 || 32. To full opcja dla chamsów CA.

Ps jako iż posiadam range Codera na forum (i tylko dlatego) nie wstawiłem żadnego linku do MessageBoxa->troche Savoir vivre'u.

newstridechams.jpg

To jest ukryta treść, proszę

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

odys jakiego to ma strida 44?

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Stride dla Combat arms powinny byc w innym dziale ale nie chciało mi sie pisac topica. Geoning ma racje stride dla WarRock'a dla nowych mundurków ma wartośc 32. Cały kod aby działały nasze chamsy na obu strojach wygląda następująca ( tutaj niezbędna jest funkcja OR ( || ) )

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Geoning ma w swoim chacku full opcje ja tu wam daje tylko chamsy wiec aby bardziej poszalec to oczywiście hack geoninga jest bardziej przydatny.

logoy.jpg

Opublikowano

Po każdym skończonym meczu, po wyjściu z rooma robi się cały czarny ekran, widać tylko kursor i po 10 sekundach crashuje. :/

Opublikowano

W chamsach był bug, a mianowicie nie dałem release stride. Juz naprawiony Have FUN !!!.

logoy.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...