Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Komputer Wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo a więc mam taki otóż dylemat. Mam 2500 zł na zakup nowego komputera i innych programów do niego (system, antywir czy coś innego). Przeglądając internet znalazłem 3 ciekawe komputery:

To jest ukryta treść, proszę

Który wybrać? ps. Jeżeli nie ten dział to proszę o przeniesienie.

Opublikowano

Ja wybrałbym ten bez zastanowienia.

Dllaczego? jest najlepszy z tych 3 , posiada całkiem dobrą kartę graficzną 9tamte ni mają i zakup jakiejś dobrej wyniesie Cię kolejne 300 zł)

Tak na marginesie polecałbym Ci złożyć sam kompa ... za 2,5 koła będziesz miał mocniejszy sprzęt :)

Jeszce zastanowiłbym się nad tym gdyż ma 4 rdzenie i dużo pierdól (czytniki itp.) kartę mógłbyś dokupic sobie, bo zintegrowana to szajs:)

1363095337-U286162.png

Uczeń
Opublikowano

lol za 2500 takie gówno to ja za 3k o wiele lepszego laptopa kupiłem z ful oprogramowaniem pół roku temu

lepiej całą kase przeznacz na kompa o programy sobie ścięgniesz pirackie z internetu a jak nie chcesz mieć piratów to sobie linuxa zainstaluj jest pr0 i jego programy dorównują windowsowym

Opublikowano

@up Cześć. Windowsa xp (lub 7) rodzice kupią mi za 2 tygodnie. Programy będę miał legalne, darmowe (np. Open Office czy Gimp). Więc całe 2500 zł mam teraz na kompa.

A poza tym kupując ten komputer system Win jest już preinstalowany :

Opublikowano

HaHa... Jak te komputery są za 2500zł to klękajcie narody. Na Allegro są firmy sprzedające komputery i rzeczy z nimi związane...

Kupiłem komputer z chłodzeniem wodnym, procesorem 4x3 GHz, 8 GB ram, dyskiem 1,5 TB, itd. za 1600zł

Do tego zamówiłem monitor 22" i Win7 - zapłaciłem za wszystko 2500zł, akurat... :)

To nie ma w ogóle porównania.

Opublikowano

Ja pierdole, gotowce, nie dość, to jeszcze z komputronika o.O. To jest 2 allegro, tylko że z wyższymi cenami.

Innym razem.