Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga Na [Moderatora]Menestra

Woj96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce tylko powiedziez ze ten Mod nic nie robi nie zaklada cuba siedzi i pisze

ze odpoczywa 100 osob czeka na cuba a on sie pyta o jakies sygny czy zrobi

wezcie go ogarnijcie...

4143_1.png

Opublikowano

Po pierwsze, wszedłem tylko po to, aby zbanować paru osobników, gdyż dostałem skargi. Po drugie, nie miałem wtedy czasu, gdyż jadłem obiad. Moderator jest człowiekiem, a nie tak jak WY sądzicie maszyną. Jeżeli przeszkadza Wam moje stanowisko, napiszcie do Geo, aby mi je zdjął, ale wtedy będzie tylko 2 moderatorów, którzy wchodzą co 8h, a nie tak jak ja, co 30min, żeby dać łaskawego cuba. Oczywiście połowa graczy, którzy chcą cuba, już owego mają, i próbują wymusić drugiego bez zgody Geo. Niech Geoning się wypowie, ale ja swoje zdanie już opisałem.

Opublikowano

Chce tylko powiedziez ze ten Mod nic nie robi nie zaklada cuba siedzi i pisze

ze odpoczywa 100 osob czeka na cuba a on sie pyta o jakies sygny czy zrobi

wezcie go ogarnijcie...

Ciekawe czy ty byś kur** ogarnął w zakładaniu cuba tylu ludziom, mało Ci że wczoraj chyba cały czas co grał to cuby dawał, współczuje mu, że nie ma przyjemności z gry, ja już bym się dawno poddał...

Zrozum to człowieku że czasem ktoś nie ogarnia i po prostu trzeba czekać a nie spamować i skargi jakieś pisać bo wtedy masz jeszcze mniejszą szansę, że ktoś ci tego cuba da.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Dajcie mu spokój ...

1 moderator ( menester ) i miał ogarnąć tyle wiadomości ps. Piszcie na msg np mi a na pewno odpisze a jeśli nie odpisuje to znaczy jednoznacznie " NIE "

• Dodaj nową pozycję...