Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Książki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ostatnio zauważyłem że coraz więcej osób woli komputer niż książki (tak , tak przyznaje się ja też ) ale postanowiłem to u siebie zmienić . Jakiś 1 tydz temu kupiłem sobie książkę Wilken Bracia Krwi autora Di Toft.

Książka bardzo fajna , spodobała mi się a wręcz wciągnęła , lecz co dobra szybko się kączy . Wczoraj byłem w księgarni z nadzieją że znajdę jeszcze coś ciekawego , lecz nie :( . I tu moje pytanie , znacie może jakieś ciekawe , przygodowe , fantastyczne i młodzieżowe książki ? Nie piszcie Harry Potter - czytałem . Oczywiście każda odpowiedz będzie nagrodzona + lub - wedle życzenia .

Z góry dzięki . A zapomniał bym . Piszcie szybko bo jutro około godziny 10:30 rano jadę kolejny raz do księgarni .

Opublikowano

Feliks net i nika autorstwa Rafała Kosika

Książka mnie wciągnęła jest bardzo fajna

1375207970-U250359.png

Opublikowano

A ile masz lat? Bez tego trudno będzie Ci cokolwiek wybrać.

Ja polecam Ci w ciemno fantastykę. Sapkowski i Pilipiuk to jest to.

Tylko nie wiem czy będą to książki dla Ciebie odpowiednie bo tak jak wcześniej mówiłem nie wiem ile masz lat.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Książek znam sporo, aczkolwiek trudno coś doradzić osobie której się nie zna.

Napisz ile masz lat i jakie gatunki książek/filmów najbardziej lubisz, a z pewnością ci coś podpowiemy.

Opublikowano

Jakiś czas temu czytałem sporo fantastyki..tak na początek polecił bym całą serie Eragon i Władca burz - moje dwie ulubione.

pozdr

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Jeżeli lubisz sci-fi to poczytaj książki Philipa K. Dicka, do dziś są w top 100 najlepszych książek sci-fi.

RAsfepN.png
Opublikowano

@Pro kiki Junior - Robinson Cruzoe jedna z najlepszych książek jaką przeczytałem :) .

@GutenMorgen - zobaczę recenzje o książce .

@razor130 - lat mam 14 :) . Jeżeli książka Spakowski ... jest fantastyczno-przygodowa , popatrzę w księgarni może kupie .

@kiszkus19 - Hmmm Mikołajek , super książka , nie tylko dla młodzieży . Polecam każdemu .

@Schittset - tak jak napisałem Panu razor130 mam 14 lat . Mój ulubiony rodzaj filmów/książek to przygodowe i fantastyczne .

@Razzac - z pewnością przeczytam :)

@Papa Smurf - mężczyzna wie tyle o kobietach co kobieta o silniku samochodowym :)

@XxXCyrusXxX - hmm wiedzmin , słyszałem o tyj książce . Niestety mam ograniczony budżet :D .

@KróliczeKoO - dzieci z Bulerbyn moja lektura z podstawówki :) Ciekawa polecam ! .

@Osama - Hmm , nie znam , jeżeli warto przeczytać to postaram się ją kupić .

@005 - Z wymienionych autorów znam tylko Troy Denning'a , ciekawe i wciągające książki :)

@Gucio0 - Harrego tak jak i władce pierścieni czytałem - nie polecam .

@Rain - kryminały to nie mój klimat :0 Ale może kiedyś ... kto wie :)

W ogóle jestem zaskoczony że tak wiele osób odpisało na moje pytanie :) . Dziękuje bardzo , jeżeli kogoś pominąłem to przepraszam(jak to mówią : nie ogarniam :D ) . Oczywiście macie po +. (Nie wszyscy bo na połowie limit ^^ )

Legenda
Opublikowano

Feliks net i nika autorstwa Rafała Kosika

Książka mnie wciągnęła jest bardzo fajna

Ja pierdole...

Mama mi to w przedszkolu czytała, polecam wszystkie książki King'a szczególnie "Pod kopułą" i "Bastion".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...