Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Angielski] Kilka Zdań O Realiście Po Angielsku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

You Are a REALIST.......

Proszę napisać kilka zdań po angielsku o realiście na poziomie 1 gimnazjum :) Każda odpowiedź na temat ? leci + !

reflink

Opublikowano

This is man who is a realist.This man look for future.

Opublikowano

ja piernicze takie łatwe wyindauatkalerjuiwoaedn zadanie a wy nawet nie pjiern perkorn or not to be by byl is there are on to my house geje if im they rybne geje pierdoli mnie wasze zasrane inwecytywne zdanie o rybach ale to juz jest pojebane

Opublikowano

i ja pierdole nie skonczylem! teraz wam powiem co mysle, ze wasze zdanie mi nie odpowiada poniewaz jest w czasie takim ze nie mozna WALCZYMY O WOLNOM POLSKE I CUKROM CUKROM DAC WOLNOSCI TROCHE I SWObOOOOODYYYY I CHCE OLEJ TANI KURWAR DAWAC MIO TANI OLEJ RYBNY Z GEJI RYBNYCH gRRHRDD

Opublikowano

i co zatkalo?????????? dzieci zjebane kurwa nauczcie sie kultury pedaly zajebane ja pierdole jak mozna byc takim rasistoym jierbanym czy kurwa jakims pokemonem pierdolonym ogarnijcie dalna pierodlone chuje kultury was nie ucza rodzice??????? ja pierdole co za pojebane WASZA STARA ROBI EXPLORERA PRZEZ ZIEMNIAKA HOHOHOHOH

Opublikowano

i kurwa ja pierdole dzieci niedojebane jak kultury sie nienauczycie to wypierdalac stad mam na was wyjebane al;e kurwa macie sie ogarnac pierdolone dizeci neo tylko byscie spamowaly forum ale normalnego posta nawet nie napiszecie bez kurwa przeklenstw jebane choje pierdolone ja pierniszse co to ma byc nawet ortografjj nie potrafjcie to sie naoczcie pierdoszone dzieć jebanęę WON RANDOMY KURWA!!! WOLNA POLSKA CUKIER OLEJ I PALIWO

Opublikowano

a co do tematu to:

Hi ju mader faker realista is suker maj diken ład de faken is duing hir łit maj mader LOOOL fakin gej rybny fishing my no stara i lubing my fejsbuczek gry mi wysyla na kompa.

Dostalem 2+ ;]

Opublikowano

@ Czemu Nie

pierdolony spamerze won z tymi reklamami nie dojebie w kazdym temacie tak bendziesz spamowal totajr ymiby??? korwo jebana jak ci wypieszdole w twuj ryj to sie zesrasz postami korwa jebana maci wpierdol jot PE JP FIRMA KURWA PIERDOLONE DZIECKO NEO KIORW TROALU

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...