Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile Za To Wezme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Spora ranga, permy średnie (CQB dla dzieci).

Dużo GP, Perm ELITE MODERATOR zapomniałeś dodać :)

Ponad 500zł.

Już mnie irytują takie tematy.

Edytowane przez GalactiX

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@up

dokładnie ;/

to jest forum do jakis głupich wycen kont ? w dodatku każdy kto pisze o wycenie nie chce sprzedać ;/ bez sensu takie pytania "ile wezme ?"

jak chcesz mieć banana na twarzy bo Ci ktoś powie ile to ja ci powiem że weźmiesz z ~1000 zł ! teraz się uśmiechnij i graj dalej.

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

ja widzę , że tu wszyscy mają wywalone w kosmos konta .. co chwile kapitan major z full permami ... dziwne to trochę ;D

bez youtuba

Opublikowano

popieram ;/

Przecież to nie jest konto do wyceny kont :O ..

@topic

Myślę,że ok . 400-500 zł

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

Osobiście znam 1 może 2 polaków z MAJ+ -.- (z gry).

Więc dzieciaki po prostu piszą że mają jakieś pro konta żeby przyszpanować, a tak na serio latają takie nubki z SSG1 bo co 5min banana dostają za hacki :)

Sam mam tylko CSM2 ale gram full legit 4Fun :)

@Lenart

Po to żeby się POKAZAĆ xD

Jacy to oni nie są pro...

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

skoro konto nie na sprzedaż to po co pytasz?

dla mnie głupota ...

Opublikowano
spszedam

Wtf?

może kiedyś

Kiedyś, to ja zostane miliarderem, zrobię nowy system operacyjny, wymyśle nowe paliwo i do 80-tki w moim domu będą paradowały nagie kobiety >.<.

Co z tego,że kiedyś sprzedasz konto, jak np. ceny pójdą w góre?

Na obecną chwile 600 zł.

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...