Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem. Po pierwsze niemoge nagrać skrypta a dokladnie robie nagrywanie ide ide a gdy dam zapisz to nie pojawia sie zapisany plik tam gdzie ma byc. A co gorsza gdy chce wczytać jakiś skrypt z forum to bot i tak nie idzie na spota, biega po mieście a gdy juz powinien złapać skryt to nic BOT STOP i tyle. Mam Viste 64bity a tryb zgodności z XP niepomaga. Macie jakieś pomysły ?? Elo

Opublikowano

naciskasz na ziemii ? podczas chodzenia w trybie record ?

hmm... zobacz tutka jak poustawiać bota lepiej. ze złego miasta może zaczynasz skrypt (jak jest skrypt nagrywany z ht musisz mieć tam respawn place i tam być podczas wykonywania)

LifeSro

FusionRoad

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po pierwsze spróbuj nacisnąć "Save script" przed naciśnięciem "Stop record" oraz po "Stop record".

Po drugie z tego co słyszałem, kiedy WeeMan aktualizuje bota (tak się dzieje tylko w niektórych wersjach) trzeba nagrywać wszystkie skrypty od nowa, gdyż starych bot nie będzie odczytywał (możliwe, że z forum wziąłeś skrypty do starej wersji). Kiedy skrypt jest nieprawidłowy bot po prostu będzie się zatrzymywał tak jak w twoim przypadku.

Opublikowano

Skoro autor nic nie napisał od tak długiego czasu, to już nie potrzebuje odpowiedzi. ;)

Zamykam, a tobie daję ostrzeżenie, by nie odkopywać starych tematów. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...