Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy Dział] Serious Sam

Czy dział ma powstać?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dzia? ma powsta??

• Tak
      9
    • Nie
      2
    • Nie mam zdania
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie mówię że gra posiada liczne kody, jest tryb single i multi. W 2010 roku wyszła nowa wersja tej gry w wersji HD.

VideoRecenzja:

8481.2.jpg

Serious-Sam-HD.jpg

Serious Sam – seria gier komputerowych z gatunku FPS, stworzona przez chorwacką firmę Croteam.

Grę cechują: czarny humor głównego bohatera, setki przeciwników atakujących bohatera na każdej z plansz oraz z biegiem gry, coraz większy arsenał broni mający służyć do ich eksterminacji. Gra miała upodobnić się do Quake'a[potrzebne źródło].

Dotychczas zostało wydanych pięć części gry:

2001 Serious Sam: The First Encounter

2002 Serious Sam: The Second Encounter

2004 Serious Sam: The Next Encounter

2005 Serious Sam 2

2009 Serious Sam HD: The First Encounter

2010 Serious Sam HD: The Second Encounter

Akcja pierwszej części rozgrywa się w starożytnym Egipcie. Bohaterem gry jest Sam "Serious" Stone. Postawiono przed nim zadanie uratowania świata przed wrogimi najeźdźcami z kosmosu, którzy w roku 2104 zaatakowali Ziemię. I tak w pierwszym starciu zostaje teleportowany do odległej przeszłości, a dokładniej do starożytnego Egiptu, z zadaniem zniszczenia obcych zanim ci urosną w siłę

.
1358809676-U384748.png

Opublikowano

Jeżeli można pobrać to jestem na tak.

Chętnie pomogę w rozwinięciu działu jeżeli byście chcieli.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

nie ma to jak powspominać , grałem przed 10 laty jak tylko się pojawiła, głownie w kawiarence w grze sieciowej na dedyku

kalsyczna wersja jednak lepsza , bo im nowszy tym stawał sie nudniejszy do przejścia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jakoś nie przypadłą mi do gustu , ale wspominam mile tego typu gry :) jestem na tak , nikomu nie zawadzi dział w któym fani tej gierki będą mogli luźno pogadać

Opublikowano

IMO na osobny dział nie zasługuje, ale do Innych gier FPP można by było takie subforum dodać ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...