Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SA-MP

Krasnal8888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kod:

Download:

http://www.filefactory.com/file/1bb076/

Cytat:

-------------------------------

Ogólnie

s0beit_m0d to jeden z wielu haków do SA:MP, ale myślę, że ten jest najpopularniejszy, a zarazem jak dla mnie najlepszy (ale to dopieru po modyfikacji pliku s0beit_hack.ini). Hack działa także w trybie Single, nie testowałem go z innymi Multiplayerami niż SA:MP.

Instalacja

1. Kopiujemy pliki d3d9.dll, s0beit_hack.ini (możemy także skopiować plik z folderu cereal's ini, jest to zmodyfikowany plik .ini) i (opcjonalnie) s0beit_hack_safe_haven.ini do głównego katalogu z grą GTA San Andreas.

2. (Opcjonalnie) Konfigurujemy plik s0beit_hack.ini dla lepszych osiągów Razz

3. Podłączamy się do jakiegoś serweru. jeżeli w lewym dolnym rogu pisze "m0d s0beit for SA:MP" to znaczy że hack poprawnie się uruchomił, jeżeli nie, odsyłam do punktu 1.

Sterowanie, Klawisze

Klawisze są następujące (w podstawowym .ini):

F11: Menu Hacka (tak tak, menu, całkiem ładne i estetyczne, można z jego poziomu zrobić prawie wszystko)

Insert: Nieśmiertelność.

Lewy Alt: Super Nitro (możemy skonfigurować szybkość, etc. w pliku s0beit_hack.ini)

Lewy Shift: Tak zwany AirBreak, poprostu latanie samochodem Wink klawisze odpowiedzialne za obracanie samochodem to:

+Lewy Ctrl - Zwolnij lot

+W - Do przodu

+S - Do tyłu

+A - W lewo

+D - W prawo

+Strzałka w górę - Do góry

+Strzałka w dół - Do dołu

+U - Obracanie samochodem (Obraca w górę, robi tak jakby salto)

+J - Obracanie samochodem (To samo co wyżej, tyle że w dół)

+H - Obracanie samochodem (W lewo)

+K - Obracanie samochodem (W prawo)

+N - Obracanie samochodem (Beczka [Razz] w lewo)

+M - Obracanie samochodem (Beczka w prawo)

Wszystkie klawisze mogą zostać zmienione w pliku s0beit_hack.ini Wink

-R - Gdy jesteśmy w samochodzie, jest to taki jakby Killer, inaczej mówiąc samochód po wciśnięciu tego (i wycelowaniu w samochód) odlatuje, coś jakby "Fuck You" i papa Smile. Gdy jesteśmy na nogach (nie w pojeździe) odblokowuje to AimBot'a.

-Delete - Jeżeli samochód przewrócił się na dach, to tym przyciskiem postawimy go spowrotem na koła. Jeżeli już jest na kołach (lol Razz) to podczas trzymania tego przycisku będzie się on obracał w prawo.

-End - "Przyczepia" nas do losowego gracza (wygląda to tak że automatycznie za nim podążamy, z tą samą prędkością, nie ważne czy mamy wóz czy nie Razz)

-Home - To samo co wyżej, tyle że przyczepia nas do najbliższego gracza.

+Page Up - Następny gracz

+Page Down - Poprzedni gracz

+W - Ruszasz się do przodu

+S - Do tyłu

+A - W lewo

+D - W prawo

+Strzałka w górę - Do góry

+Strzałka w dół - Do dołu

+U - Przybliża się do pojazdu/gracza

+J - Oddala się od pojazdu/gracza

Numpad Decimal - Odblokowuje różne zabezpieczenia (opcja dostępna również z poziomu Menu)

Numpad 1 - Teleportuje do checkpointa #1

Numpad 3 - Teleportuje do checkpointa #2

F2 - Otrzymujesz pieniądze (łatwe do wykrycia na serwerach ze skryptem Anti-Cheat)

F3 - Wybuchasz

F5 - Włączasz cheat na bronie (poprostu dodaje/zamienia ci bronie na takie jakie są ustawione, można zmienić dodawane bronie z poziomu Menu)

F10 - Włączasz Fly Mode (ja mam zmieniony przez siebie plik .ini, ale jak się nie myle to odblokowuje latanie samochodów i łodzi)

F11 - Menu Razz

F12 - Wyłącza wszystkie hacki (dobre jak admin w pobliżu Smile)

zassane z http://hacked.mojeforum.net/-vp43.html

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Siema. Jest jakis hack który daje kase na sewerach GTA samp RP mam juz różne ale za każdym razem jak dodaje kase i ide ją wpłacić to sie cofa i jej nie mam :D może ktoś zna hacka który da kase i juz będzie ?

top_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...