Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy uruchomieniu gry

Gość Karina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrozumialam ze to cos chyba z kontem, czy ktos jest w stanie zrobic mi konto tak zeby ono dzialalo ? z gory dziekuje

EXPmIpC.gif

Opublikowano

wszystko dziala, bardzo dziekuje :* juz jestem po paru godzinkach gry, nie moglam sie oderwac zeby odpisac sorki :P

EXPmIpC.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, mam problem z uruchomieniem Gry BlackShot. Mój problem jest następujący :

-wchodzę w folder BlackShot'a > system > BlackShot > klikam 2x lpm i pojawia mi się różowy ekran po 5-10 sekundach pokazuje okienko Error w którym pisze : "CTotal... " i nie wiem jak na to poradzić ;/ Proszę O Pomoc :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ctotal....

Taki błąd ci się tylko wyświetla czy jeszcze za tym jest jakaś treść błędu? (najlepiej daj screena)

CTotal kojarzy mi się jedynie z TotalCommanderem (ale to chyba nie ma nic wspólnego).

Wyłącz antywirusa.Może on coś znów blokuje.

Zrób reinstall gry.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja tez mam problem i nie wiem jak uruchomic Black shota najpierw klikam potem czekam 5-10 min i pojawia mi się 114 bląd i gra się uruchamia .

A nastempnie jakis program wyskakuje od tej ochrony i nic klikam OK i znika gra

EXPmIpC.gif

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam problem taki, ze poprostu Właczam gre i pisze ze mam odwiedzic tam jakas strone... po czym klikam ok i wylacza sie... dajcie znac Co z tym ''fantem'' zrobic.

• 8 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam z kolei taki problem ze pobieram normalnie ze stronki BlackShot_EU_downloader.exe klikam 2 razy pojawia się okienko klikam uruchom i nic się nie dzieje :( Co mogę z tym zrobić (Dawniej miałem już na kompie BS ale go usunąłem czy to może być to ze gdzieś w systemie są jeszcze jakieś pliki starego ??)

Opublikowano

Ja mam z kolei taki problem ze pobieram normalnie ze stronki BlackShot_EU_downloader.exe klikam 2 razy pojawia się okienko klikam uruchom i nic się nie dzieje :( Co mogę z tym zrobić (Dawniej miałem już na kompie BS ale go usunąłem czy to może być to ze gdzieś w systemie są jeszcze jakieś pliki starego ??)

tez mam .. tzn mialem taki poroblem i szukalem znalazlem jedynie taki link .. full client ;)

http://www.twowar.com/games/game_download_mirror.asp?code=free2play

lub

http://www.twowar.com/games/game_download_mirror.asp?code=gamershell_bs

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...