Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Takie Powiedzmy "Combo"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu bociłem na rybkach dwoma postaciami, mało się zarabiało, bo po 300-400kk dziennie, co przy dzisiejszych cenach daje 3-4 aury, tak więc grosze. No ale na podstawowe wydatki wystarczało jak właśnie ku, biolog itd. No i nie powiem, zainwestowałem po czasie trochę w eq. 2 dni temu dostałem bana, więc jedną postacią to już w ogóle się wolno łowi, przez cały dzień powiedzmy 10 małży, a rzadko kiedy mam pc odpalony cały dzień, tak naprawdę tylko ewentualnie w weekend.

Chciałbym tak jak to ludzie robią odpalić fishbota powiedzmy na... 7 kontach? Tylko w tym tkwi problem, nie mam już żadnych kont, a tym bardziej 30lvl+.

Istnieje jakiś sposób żeby łatwo wbić na 7 kontach 7 postacią 30lvl? Pokolei mi to zajmie miesiąc, a są szanse że już po dniu któreś z kont dostanie bana.

Do tego jeszcze jedno pytanie - czy po ip mogą jakoś powiązać moje konta? - nie chciałbym mieć zbanowanego głównego, gdy po roku już zaraz powchodzą skille na G a eq+9 z kd+3/4 jest.

I osatnie pytanie - Czy jeżeli znaleźliby mnie po ip i jakoś powiązali, nie ma różnicy jeśli chodzi o bezpieczeństwo mojego głównego konta czy będę miał odpalone dwa boty, czy dziesięć?

Z góry dzięki Wam za odpowiedź - nie obrażę się za linki do odpowiednich tematów, tutów, programów ze skanem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Poszukaj w tutoriale są podane w expboty

Że włączasz expbota na 7 kontach i idziesz nimi w określone miejsca i same expią. :>

Szukaj w dziale Tutorial.

Opublikowano

1.

Da się,szybko możesz wybić dobry poziom swojej postaci,wykup sobie EasyMetin2 lub Chińskiego FarmBota,zawsze jest alternatywa w darmowych expbotach.

2.

Jeśli dobrze zablokujesz HS,nie powinni Cię zbanować,jest możliwe powiązanie po IP(banują czasem cale osiedla).

3.

Zrób każdej postaci inny e-mail.

Przydatne Linki:

Zbiór cheatów;

To jest ukryta treść, proszę

Jak zablokować HS;

To jest ukryta treść, proszę

Jak zrobisz wszystko dobrze,szansa na bana jest mała.(ale jest).

Wyjaśnione,

zamykam/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...