Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restart Komputerka ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam stale jeden i ten sam problem z moim komputerem który skupia się na próbie zagraniu w Metina.Wygląda to tak że po zalogowaniu na konto, wybraniu postaci i pojawienie się jej restartuje mi się komputer, czasami od razu, czasami po paru sekundach ale najczęściej jak mam machnąć mieczykiem.Czasami zrestartuje mi się komputer z 5 razy i jest spokój do ponownego odpalenia metina lub strach żeby nie daj boże nie zminimalizować metina bo powrót do niego oznacza reset.Po uruchomieniu komputera zwykle wyskakuje oczywiście błąd że system odzyskał sprawność po poważnym błędzie i jest tam opcja zgłoś błąd czy coś takiego hmm.. chyba wyślij raport, tak czy siak wykonałem to i miałem rozwiązanie problemów po języku angielskim po czym wsadziłem to w gogle i otrzymałem informacje że system musiał się zresetować aby nie nastąpiło trwałe uszkodzenie systemu, usunięcie plików itp.Od razu podkreślam że nie ejst to kwestia słabego sprzętu, przegrzania lub czegokolwiek z tym związanym ponieważ jeżeli mam farta i mi się nie zresetuje to wszystko chodzi gładko i bez problemów.

Teraz coś o komputerku:

SIEMENS ESPRIMO TOWER

CELERON D 3200 1024 80 DVD/CDRW SOUND LAN , 6XUSB, 3XAUDIO, 1XCOM, 2 XSATA

2XPCI, 1XPCI-EXPRESS x1, LPT, 2XPS/2

VGA 128MB

System Xp.

Mój numer gg 16147016.

Jeżeli coś mi jeszcze umknęło a jest ważne to proszę zwrócić uwagę.

Sądzę że nie jestem pierwszy który trafia na taki błąd.Chciałem jeszcze powiedzieć że inne gry MMOPRG mi funkcjonują prawidłowo.